Locatiemanager

 • € 3.768 - € 5.477 bruto / maand bij fulltime
 • Bepaalde tijd, uitzicht op vast
 • 32 - 36 uur per week
 • Doelgroep: divers
 • Arnhem
Jan Dirk

Jan Dirk (Bestuurder)

“Wat ik heel mooi vind aan Siza, is het continu bezig zijn met plezier. En zien; wie ben jij als mens, hoe uniek ben je en wat kunnen we daarin betekenen?”

Locatiemanager

Bij Siza bieden we ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. 

De functie
Als Locatiemanager bij Siza geef je leiding aan een aantal teams binnen de zorgeenheid waarin jij het beste tot je recht komt. Binnen jouw cluster ga je als Locatiemanager aan de slag met:

 • De operationele aansturing van de teams
  Je geeft leiding aan de teams binnen jouw clusters met in totaal 30-40 FTE. Jouw focus ligt op het integrale resultaat. Zo zorg jij ervoor dat jouw teams met elkaar de goede zorg en ondersteuning kunnen leveren aan cliënten. Ook ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe cliënten/bewoners.
 • Strategisch beleid
  Als locatiemanager ben je samen met de zorgdirecteur en je collega locatiemanagers van de zorgeenheid verantwoordelijk voor het strategisch beleid, het jaarplan en de vertaling daarvan in de werkprocessen van de teams. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van het organisatiebeleid binnen de zorgeenheid en je weet dit binnen de kaders te vertalen naar tactisch en operationeel niveau.
 • Leiderschap
  Je bent nabij voor je medewerkers en je zorgt ervoor dat de zorgprofessionals in hun kracht staan om hun uitdagende werk zo goed mogelijk en met plezier te kunnen doen. Je bent dan ook een verbindend leider en je kunt situationeel inspelen en sturen op de verschillende fasen van team- en persoonlijke ontwikkeling en het faciliteren van doorontwikkeling. Daarnaast borg en ondersteun je het team in het bieden van kwaliteit en veiligheid, voor cliënten en collega’s.
Deel:

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt ervaring met situationeel leidinggeven en je hebt coachende en verbindende leiderschapskwaliteiten;
 • Je kunt omgaan met weerstanden en je kunt tegengestelde belangen overbruggen;
 • Je hebt ervaring met het samenwerken met andere zorgaanbieders en ketenpartners zoals gemeentes en je vindt het leuk om dat zelfstandig uit te bouwen;
 • Je hebt bedrijfskundige kennis en financieel inzicht waarmee je de stuurinformatie begrijpt en je jouw beslissingen daarop kunt baseren;
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau met kennis van en ervaring met bedrijfsvoering en/of management in de zorg;
 • Je hebt ervaring met het operationaliseren, implementeren en borgen van het beleid en de veranderprocessen die daarvoor nodig zijn;
 • Je bent goed in zowel zelfstandig als samenwerken en je bent proactief en innovatief;
 • Je bent bereid om mee te draaien in een rooster voor de bereikbaarheidsdienst (vergoeding conform cao Gehandicaptenzorg);
 • Je hebt ervaring in de zorg en/of affiniteit met de gehandicaptenzorg en visie en de motivatie om bij te dragen aan de best mogelijke zorg;
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties en ketenpartners in de regio en je bent daarom in bezit van een rijbewijs en een auto;
 • Sleutelwoorden voor jou zijn: Samenwerken, ondernemerschap, sparren, zelfstandig, innovatief en bedrijfskundig sterk.

Met wie ga jij werken?

Als locatiemanager bij Siza ga je werken binnen een van de volgende zorgeenheden:

Zorgeenheid 1 LB/NAH
Binnen deze zorgeenheid biedt Siza zorg en ondersteuning aan cliënten met een Lichamelijke Beperking en/of Niet-Aangeboren Hersenletsel en werken collega’s in diverse zorgdisciplines nauw samen.

Zorgeenheid 2 VB
Binnen deze zorgeenheid biedt Siza zorg en ondersteuning aan cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Wonen en dagbesteding zijn in de clusters zoveel als mogelijk geïntegreerd. 

Zorgeenheid 3 LVB/ASS & ambulante teams
Binnen deze zorgeenheid biedt Siza zorg en ondersteuning aan cliënten met complexe problematiek zoals een Licht Verstandelijke Beperking in combinatie met een Autisme Spectrum Stoornis in de vorm van beschermd wonen en ambulant in de thuis situatie. 

Waardering voor je werk

Zoals jij voor onze collega's en bewoners zorgt, zorgen wij voor jou. De arbeidsvoorwaarden voor de functie Locatiemanager zijn conform CAO gehandicaptenzorg schaal 60. Naast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en fiscaal voordeel bij bijvoorbeeld een weekendje weg, vinden we het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Zo bieden we vanaf de start cursussen en trainingen aan, afhankelijk van de vraag van de bewoner en jouw wens om te groeien.

Procedure

Hoe is de procedure? De sollicitatieprocedure verloopt via meerdere bemiddelingsbureaus. Hieronder vind de links naar de vacatures waar je je sollicitatie in kunt dienen.

Curegie | Solliciteer hier
Terra Management SearchSolliciteer hier
Lekz | Solliciteer hier

Robbert (recruiter)

Heb je nog vragen?

Je kunt me bereiken via 📞06 205 302 96. Weet je genoeg? Solliciteer direct!

Direct solliciteren WhatsApp