Ontdek Arnhem-Zuid

Arnhem-Zuid

In Arnhem-Zuid bevinden zich diverse Siza locaties. De woningen die zich in wijken als Rijkerswoerd en de Schuytgraaf bevinden profiteren volop van hun locatie in een woonwijk. Zo is er altijd een supermarkt binnen handbereik, is er vaak een park op loopafstand en bijvoorbeeld ook een kinderboerderij of een belevings- of speeltuin.

In de Schuytgraaf bevindt zich bijvoorbeeld ook AC De Buitenplaats. Deze locatie biedt diverse dagbestedingsmogelijkheden. De cliënten kunnen er op verschillende manieren werken en zich verder ontwikkelen. Er is een horeca-afdeling, kaarsenmakerij, zeepmakerij, tuinafdeling met kinderboerderij, afdeling die samenwerkt met de SKAR en een kunstatelier. De producten die op de verschillende afdelingen gemaakt zijn, worden daarna verkocht op De Buitenplaats. Dit zorgt gelijk weer voor een stukje extra verbinding met de bewoners in de wijk.

Begeleiden in een woonwijk

Als (Persoonlijk) Begeleider in een woonwijk zien jouw werkzaamheden er anders uit dan wanneer je op een woonpark werkt, zoals 's Koonings Jaght. Jij bent als Begeleider écht onderdeel van de wijk. De wijkbewoners zien in jou een vast gezicht en een aanspreekpunt. Het is dan ook mooi dat jij de cliënten een goed voorbeeld kunt geven hoe ze meekomen met het leven in de wijk. Wat voor gedrag is acceptabel? Hoe respecteer je privébezit van anderen?

Daarnaast bieden de faciliteiten in de wijk jou als Begeleider ook een leuke extra dimensie. Zo kun je met de cliënten wandelen naar het park of de supermarkt of samen naar de diertjes kijken op een kinderboerderij. Er zijn zelfs voorbeelden dat je als Begeleider lid kan worden van een activiteitencommissie in de wijk, zodat je nog meer feeling krijgt met je werkomgeving en mee kunt denken over activiteiten waar de cliënten dan op hun beurt weer van kunnen genieten.

Vacatures

We hebben op dit moment meerdere vacatures open staan voor verschillende locaties in Arnhem-Zuid. Ga jij de uitdaging aan en ben jij onze nieuwe collega?             

Eerst meer informatie?
Stuur onze recruiters een appje op 06 517 290 60
Of maak kennis met ons via de wekelijkse Meet en Match Online!

Contactgegevens

Meet en Match Online

Heb je een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn en wil je meer weten over het werken bij Siza in Arnhem-Zuid?
Meld je aan voor de wekelijkse Meet & Match Online!

Wanneer:
Elke dinsdag starten wij om 14:00 uur.
Meer informatie volgt na aanmelding.

Aanmelden

 

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.