Uitdagend werk in de zorg?

Hé Tilburg! Hoe ist? Zie jij jouw toekomst als professional in de gehandicaptenzorg met de seconde wegtikken? Is elke dag een kopie van de vorige? Je stroomt over van verveling en kan wel een uitdaging gebruiken... En waar vind jij die uitdaging? Bij Siza natuurlijk! Das kai leuk.

Hoe zie jij je toekomst?
Je bent toe aan iets nieuws

Grenzen verleggen en kijken naar wat anders kan. Jij ziet mogelijkheden en werkt graag samen. Dat is wat je wilt! Bouwen aan jouw eigen toekomst en die van anderen. Jij bent uniek en mag jezelf zijn. Dan ben je op je best. Ontdek het werken in de zorg en geef je op voor de wekelijkse Meet en Match Tilburg!

Aanmelden

Zit je lekker op je plek en voel je je goed bij wat je nu doet? Prima! Wil je meer of anders? Geef het aan. Dan kijken we samen wat je nodig hebt. Wil je jezelf ontwikkelen? Dan geeft Siza je de ruimte en mogelijkheden en neem je zelf de regie. Zie je kansen? Vatte wè ge krèège kunt! We faciliteren je maximaal. 

Interesse in onze vacatures?

We hebben op dit moment verschillende vacatures in de zorg in Tilburg. Ga jij de uitdaging aan en ben jij de nieuwe Persoonlijk Begeleider LG/NAH of Verpleegkundige Kinderen en Jeugd in Tilburg? Maak kennis met ons via de wekelijkse Meet en Match online!

Ga jij de uitdaging aan?
Een actieve baan in de zorg

In Tilburg zijn we op zoek naar collega's die klaar zijn voor een échte uitdaging in de zorg. Jij gaat de locatie Verdiplein namelijk een nieuwe start geven! Samen met andere nieuwe collega's ontwikkel je een team dat staat voor ondersteuning en dat perfect afgestemd is op de behoeften van de bewoners. Stilzitten is er niet bij, want naast het vormen van dit nieuwe team gaan de reguliere werkzaamheden gewoon door: de bewoners hebben je hard nodig!

We hebben op dit moment verschillende vacatures in de zorg in Tilburg. Ga jij de uitdaging aan en ben jij de nieuwe Begeleider gehandicaptenzorg, Begeleider NAH Trainingshuis of Begeleider Nachtzorg in Tilburg? Maak kennis met ons en meld je aan voor de wekelijkse Meet en Match online!

Aanmelden

 

Robbert
(recruiter)

Meet en Match Online

Ben jij wél klaar voor een uitdagende baan bij een werkgever die jou waardeert en de ruimte geeft om te groeien? Druk dan op de knop en solliciteer of kom langs!

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Kom werken bij Siza
in Tilburg

De bewoners van het Verdiplein hebben een lichamelijke beperking en/of niet- aangeboren hersenletsel (NAH). Ze hebben al veel verschillende gezichten over de vloer gehad en zijn toe aan een leuk, stabiel team dat zorgt voor rust.

Dus wacht niet langer en sollciteer op de verschillende vacatures in Tilburg! Kennismaken? Maak kennis met en geef je op voor de Meet en Match Online en kom werken in de zorg bij Siza in Tilburg!

Meld je aan voor de wekelijkse Meet & Match online - Tilburg!

Aanmelden

 

Meet & Match Online

Meer weten over het werken bij Siza? Meld je aan voor de wekelijkse online Meet & Match Online!

Wanneer:
Elke dinsdag starten wij om 14:00 uur.
Meer informatie over deelname na aanmelding.

 

Contactgegevens

Meld je aan

Je kan je aanmelden via onderstaande knop, als jij je e-mail adres achterlaat zullen we je aanmelding bevestigen. 

Aanmelden

 

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.