Helpende (Plus) bij Siza

Ondersteunend aan cliënt en begeleider

Als Helpende (Plus) bij Siza: 

  • Help je met het de algemene dagelijkse verzorging, zoals opstaan, aan-/uitkleden, douchen, wassen, eten, etc.
  • Bereid je het onbijt, de lunch en het avondeten voor en verricht je huishoudelijke taken zoals opruimen, stofzuigen en boodschappen doen.
  • Draag je ook op sociaal vlak een steentje bij door bijvoorbeeld samen met de cliënten een kopje koffie/thee te drinken of een activiteit te doen.
  • Deel je medicatie (alleen als Helpende Plus).
  • Krijg je leiding van een teamleider en maak je deel uit van het team.

Wat neem je mee?
Voor de functie Helpende heb je een afgeronde opleiding Helpende MBO 2. Voor de functie Helpende Plus heb je een afgeronde opleiding Helpende 2+ en heb je tijdens je opleiding de medicatie module gevolgd en met goed gevolg afgesloten.

Doelgroep & locatie

Het werken met verschillende doelgroepen zal bepalend zijn voor de invulling van jouw takenpakket.

Meer weten over de doelgroepen? Neem een kijkje op de volgende pagina's:

Locaties
Naast de doelgroep heeft de aard van de locatie ook invloed op de uitvoering van je werk. Siza heeft woon- en dagbestedingslocaties in wijken waar er volop interactie met de buurt is. Siza heeft ook terreinen waar veel eigen faciliteiten zijn zoals dagbesteding in het groen, zwembad, sportcomplex, boerderij etc.

"Samen met je collega's zorgen dat de cliënt een goed leven heeft, dat wil jij ook!"

Arbeidsvoorwaarden

Siza volgt de salarisbedragen en andere regelingen van de CAO Gehandicaptenzorg. Helpenden (Plus) MBO 2 vallen onder de functiegroep FWG 25.

Maar we bieden je graag meer dan alleen een passend salaris. Hierbij kun je denken aan: pensioensopbouw bij het op één na grootste pensioenfonds van Nederland, bijzonder verlof, automatische periodieken en doorgroeien binnen je schaal, doorbetaling tijdens ziekte, een (volledige) bijdrage in studiekosten en meer.

Werk je onregelmatig dan krijg je hier extra toeslag voor. Ook zijn er vaak mogelijkheden om meer te werken dan je contracturen. Je kan je dan aanmelden bij de flexpool en extra uren werken op de momenten die jou goed uitkomen.

Persoonlijke groei

Siza vindt het belangrijk dat alle collega's over actuele kennis en vaardigheden beschikken om samen professionele zorg te kunnen leveren.  

Nieuwe collega's worden daarom, afhankelijk van de locatie waar ze werken, direct bij aanstelling getraind in verschillende methoden en handelingen. Denk aan een cursus dysfagie/slikproblematieken, cursus wet zorg en dwang, bedrijfshulpverlening en de training SAMEN houvast (omgaan met agressie). Ook volg je leergangen over doelgroepen en is er ruimte om aan intervisies deel te nemen. 

Iedereen bij Siza wordt daarnaast getraind in het voeren van de dialoog. En er is ruimte om deel te nemen aan scholing gericht op behoud of het versterken van je eigen vitaliteit. 

Wanneer collega's zich breder willen ontwikkelen - in of buiten de functie - zijn daar mogelijkheden voor. Wensen/ideeën worden met leidinggevenden gedeeld om vervolgens te onderzoeken wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld een opleiding aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.  

Diana (Recruiter)

Word ook Helpende (Plus) bij Siza!

Bekijk de vacatures en solliciteer. En wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Twijfel je? Stuur mij een mailtje met je vraag en ik neem contact met je op.

Alle vacatures Ik heb een vraag
Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.