Waardering voor jou

Meer dan goed geregeld

In de CAO voor de gehandicaptenzorg is geregeld dat je een eerlijk salaris krijgt voor je werk. Daar laten we het niet bij. Je krijgt ook een eindejaarsuitkering van iets meer dan 8,33% van je bruto jaarsalaris en natuurlijk elk jaar vakantiegeld. Maak je kosten om van huis naar werk en terug te gaan, of omdat je voor je werk ergens naar toe moet? Dan worden die vergoed. Per 1 januari 2024 wordt de vergoeding voor de gemaakte reiskosten woon-werkverkeer verhoogd van 0,08 ct/km naar 0,16 ct/km. Je hebt zelfs de mogelijkheid om die vergoeding extra aan te vullen. En volg je een studie of opleiding? Dan dragen we daar met veel plezier aan bij. Soms betalen we een deel van de kosten, soms betalen we alles.

Kies je eigen beloning

Werk je fulltime? Dan heb je volgens de wet recht op 144 uur vakantie per jaar. En daar doen we nog eens 57 uur bovenop. Die kun je opnemen voor extra vrije tijd, maar je kunt er ook iets anders mee doen. Dat noemen we het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met je uren bijvoorbeeld een fiets of een fitness-abonnement kopen.

Geld voor nu en later

We willen goed voor je zorgen. Niet alleen nu, maar ook later. Daarom bouwt iedereen die bij ons werkt pensioen op. Dat doen we bij het op één na grootste pensioenfonds van Nederland: Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daar zijn bijna alle werkgevers in de zorg bij aangesloten. Daardoor heb je, ook als je van baan wisselt, geen breuk in je pensioen.

Klaar om te solliciteren?

Is dit interessant voor jou? Solliciteren bij Siza doen we samen. We willen je graag goed leren kennen, en vinden het belangrijk dat jij ons ook leert kennen. We vertellen je graag over ons sollicitatieproces zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Lees verder

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.