Waardering voor jou

De beste zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking? Die bied je als je goed in je vel zit en met plezier je werk kunt doen. En daar zijn ook goede arbeidsvoorwaarden voor nodig. Zo simpel is het. Natuurlijk houden we ons aan de cao voor de gehandicaptenzorg. En we bieden je ook graag méér.

De basis
Meer dan goed geregeld

In de cao voor de gehandicaptenzorg is geregeld dat je een eerlijk salaris krijgt voor je werk. Daar laten we het niet bij. Je krijgt ook een eindejaarsuitkering van iets meer dan 8,33% van je bruto jaarsalaris. Maak je kosten om van huis naar werk en terug te gaan, of omdat je voor je werk ergens naar toe moet? Dan worden die vergoed. Je hebt zelfs de mogelijkheid om die vergoeding extra aan te vullen. En volg je een studie of opleiding? Dan dragen we daar met veel plezier aan bij. Soms betalen we een deel van de kosten, soms betalen we alles.

Meerkeuzesysteem
Kies je eigen beloning

Werk je fulltime? Dan heb je volgens de wet recht op 144 uur vakantie per jaar. En daar doen we nog eens 57 uur bovenop. Die kun je opnemen voor extra vrije tijd, maar je kunt er ook iets anders mee doen. Dat noemen we het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met je uren bijvoorbeeld een fiets of een fitness-abonnement kopen.

Pensioenregeling
Geld voor nu en later

We willen goed voor je zorgen. Niet alleen nu, maar ook later. Daarom bouwt iedereen die bij ons werkt pensioen op. Dat doen we bij het op één na grootste pensioenfonds van Nederland: Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daar zijn bijna alle werkgevers in de zorg bij aangesloten. Daardoor heb je, ook als je van baan wisselt, geen breuk in je pensioen.

Goed verzekerd
Omdat het soms tegen zit

Liefst nooit gebruiken, maar wel goed regelen. Zo kijken wij naar verzekeringen. Want áls er een keer iets misgaat, moet jij je geen zorgen hoeven maken over of je goed verzekerd bent. Daar helpen we je graag bij. Voor je zorgverzekering hebben we afspraken gemaakt met onder andere Menzis en IZZ. Je krijgt bij hen bijvoorbeeld korting op de basispremie en aanvullende premies. En dankzij de collectiviteitsafspraak die we maakten met Centraal Beheer, krijg je korting op je auto- en woonhuisverzekeringen.

Klaar om te solliciteren?

Is dit interessant voor jou? Solliciteren bij Siza doen we samen. We willen je graag goed leren kennen, en vinden het belangrijk dat jij ons ook leert kennen. We vertellen je graag over ons sollicitatieproces zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Lees verder

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.