Colofon

De website WerkenBijSiza.nl is ontwikkeld door Stichting Siza in samenwerking met Capeesh en Seneca. De meeste foto's zijn gemaakt door fotograaf Anne van Houwelingen. Overige foto's en videos zijn gemaakt door Studio Sven. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met het Werken bij Siza-team.

 

Disclaimer WerkenBijSiza.nl

De website WerkenBijSiza.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Siza aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Siza gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op WerkenBijSiza.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan het Werken bij Siza-team?

Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.