Vakantiewerk

Begin deze maand als vakantiekracht!

En zorg voor een topzomer voor mensen met een beperking. Het werk is afwisselend en je wordt goed ingewerkt. Je ondersteunt het team en je helpt begeleiders. Met een flinke dosis humor zorgen jullie samen voor een prettige sfeer. Wat je verdient per uur? Dat hangt af van je leeftijd en ervaring. Solliciteer en wij nemen contact met je op! Weet je ook gelijk wat je gaat verdienen. Let op: Wij zoeken kandidaten die ofwel een zorgopleiding volgen, al eerder stage hebben gelopen of als vakantiekracht in de zorg hebben gewerkt. 

Waar?
Op dit moment zoeken we nog een paar toppers die willen werk in de omgeving van Arnhem. 

Je werkzaamheden als vakantiekracht:

✓ Vooral: aandacht voor onze cliënten. Jij bent er voor extra contactmomenten. Samen koffiedrinken, wandelen, het uitkiezen van een leuke outfit of een spelletje doen.  ✓ Taken binnen het huishouden (Stofzuigen, helpen met koken, wassen)
✓ Ondersteunende werkzaamheden tijdens ADL. Hier krijg je een korte cursus voor, waar je ook voor wordt betaald. Zie onderaan deze pagina. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Uiteraard doe je het niet voor niets! Naast dat je ervaring op doet in de zorg en bouwt aan je CV kun je als vakantiekracht lekker bijverdienen. Het uurtarief wordt bepaalt op basis van je leeftijd én ervaring. 

Als vakantiekracht nemen wij je mee in deze werkwijze: Wat kan iemand zelf? Wat kan iemand leren? Wie kan daarbij ondersteunen? En hoe? Zo bekijken we samen welke begeleiding of behandeling het beste past. Of misschien is een technologische oplossing wel het antwoord op de vraag. Maar altijd geldt: we zijn voortdurend met elkaar in gesprek. Dat is de kern van onze manier van werken.

We vinden het belangrijk dat je als vakantiekracht weet hoe wij werken: Vragen stellen kan altijd, we doen het samen.

Krijg je van ons
Gratis* ADL Cursus

Siza vindt het belangrijk dat alle collega's over actuele kennis en vaardigheden beschikken om samen goede zorg te kunnen leveren. Dit betekent dat we onze medewerkers scholing bieden waar nodig. Afhankelijk van jouw inzetbaarheid en waar je gaat werken, bieden we een cursus ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) aan.

In de zorg gebruiken we term 'ADL' om aan te geven in hoeverre iemand nog zelfredzaam is. Voorbeelden zijn: in en uit bed komen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan. Het is voor jou, als vakantiekracht, van belang dat jij bewoners hiermee kunt helpen.

*Als blijkt dat deze vaardigheden nodig zijn op de locatie waar jij gaat werken, ga je eerst deze cursus volgen. In drie dagdelen (3x3 uur) leer jij wat je nodig hebt om onze bewoners te kunnen ondersteunen. Deze training en uren worden volledig vergoed (èn het staat goed op jouw CV).

Voor wie ga je werken?

Samen kijken we met welke doelgroep jij graag zou willen werken. Voor alle cliënten geldt dat ze prettig willen wonen, werken en leren. Sporten, dansen, zingen en vrienden maken. Of gewoon lekker tv kijken. Ze willen hun eigen leven leiden. Erbij horen. Net als jij. De cliënten hebben behoefte aan veiligheid, duidelijkheid en soms een fijn gesprek.

Om de zorg goed te kunnen ondersteunen, is het belangrijk om te luisteren naar wat echt nodig is en dit samen organiseren.

Deel: