Begeleiding

Onze begeleidende vacatures zijn verschillend en variëren van begeleidende groepstaken tot individuele zorg. Wij begeleiden kinderen en jongeren maar ook ouder cliënten met diverse hulpvragen. Wij bieden opleidingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. Wil jij als begeleider meer kwaliteiten? Wij bieden je de kans. Hieronder staan de vacatures die wij op dit moment op gebied van begeleiding hebben:

Begeleider / Verzorgende IG
Bekijk vacatures
Persoonlijk Begeleider
Bekijk vacatures
Verpleegkundige
Bekijk vacatures
Ambulante (gezins)begeleider
Bekijk vacatures
Helpende / Ondersteuner
Bekijk vacatures
Gespecialiseerde Begeleider
Bekijk vacatures

Werken bij Siza

Bij Siza begeleid je mensen met een beperking. De aard van de beperking varieert van niet aangeboren hersenletsel tot mensen met een ernstige meervoudige beperking. Daarmee verschilt ook de wijze waarop de begeleiding wordt vorm gegeven; zorgen voor een veilige woonomgeving, ruimte voor groei en ontwikkeling, verduidelijking van leefwereld, aanvaarden van wat er niet meer is, balans vinden en de omgeving ondersteunen. We leveren de zorg die nodig is.

Nog niet toe aan direct solliciteren? Wil je eerst meer weten over het werken bij Siza? Of je eigen wensen scherper krijgen? Meld je dan aan voor onze meet & match online.

Leonie Roodhuizen
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.