Kennismaken met Siza

Oprechte nieuwsgierigheid

Elkaar leren kennen? Dat begint met nieuwsgierigheid! Je bent vast benieuwd naar ons: wat doet Siza en waar staan we voor? En wat kunnen we voor jou betekenen als werkgever?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jou! We geloven dat écht contact de eerste stap is naar een goede samenwerking. Daarom horen we graag van je, via een appje, belletje of een mailtje. Of als je in de buurt bent, wip eens langs voor een kop koffie.

De kennismaking

Is het eerste contact gelegd? Leuk! We leren elkaar kennen, zodat we van beide kanten weten waar we naar op zoek zijn. Dat draagt immers bij aan een duurzame samenwerking. Als blijkt dat we een match zijn, gaan we jou als kandidaat voorstellen bij een locatie. Zien zij ook potentie? Dan wordt je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. 

Zien, voelen en ervaren

Jij wilt weten wat je kunt verwachten. En wij natuurlijk ook. Daarom ga je op locatie in gesprek met het team en vaak ook met cliënten. Stel je vragen, kijk rond en draai mee. Praat met elkaar over je motivatie en je ervaring. Zodat we een goed beeld krijgen van elkaar. Vinden we samen dat de vacature goed aansluit bij wat jij wilt en kunt? Dan zorgen we voor een goede start. En als de aansluiting minder goed is, dan kijken we of er andere passende vacatures voor je zijn.

Een goede start

Wanneer wil je beginnen? Hoe wil je ingewerkt worden? Wat ga je verdienen en hoeveel uur ga je werken? Voor je in dienst komt, is het helder. Daar zorgen we voor. Bij jouw team kun je vanaf het eerste moment terecht. En op elke eerste werkdag van de maand is er een introductiedag. Daar ontmoet je andere nieuwe collega’s en maken we je wegwijs bij Siza.

Wil jij aan de slag?

Spreekt deze manier van kennismaken je aan? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij maken graag kennis met je!

Bekijk de vacatures

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.