Groeien en grenzen verleggen

Welkom in ons opleidingenhuis

Met SizaCollege helpen we jou in je ontwikkeling. Je kunt er terecht voor verschillende programma's, e-learningmodules, trainingen, intervisie en coaching. Zo vergroot je je vakkennis én kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling. Of je nou kennis zoekt over specifieke doelgroepen, of handvatten om beter in balans te blijven.

Stagiaire, leerling of zij-instromer

Als student krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding zoals een activiteitencentrum. Ben je nieuwsgierig geworden? We helpen je graag verder.

Kennis kun je ook extern halen

Dus wil je een opleiding of training doen die we niet intern aanbieden? Dan kun je vaak bij onze externe partners terecht. In veel gevallen betaalt Siza dan (een deel van) je opleiding of training. Bijvoorbeeld als je een leergang Autisme volgt bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, of een opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 5.

Inspiratie opdoen

Siza is onderdeel van De Werkgeverij, een samenwerkingsverband van 12 werkgevers in zorg en welzijn. Die werkgevers wisselen vacatures en medewerkers met elkaar uit. Zo kun je vanuit je huidige dienstverband ervaring op doen bij een andere werkgever. Misschien omdat je nieuwsgierig bent naar hoe het er in een andere organisatie aan toe gaat. Of omdat je je talenten verder wilt ontwikkelen. Meer lezen? Dat doe je op de site van De Werkgeverij.

Meer dan alleen een salaris

De beste zorg en ondersteuning voor onze cliënten kun je alleen bieden als je goed in je vel zit en met plezier je werk kunt doen. En daar zijn ook goede arbeidsvoorwaarden voor nodig. 

Lees verder

Leonie Roodhuizen
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.