Ondersteuning van de zorg

De collega’s in de zorg hebben voor het goed uit kunnen voeren van hun werk verschillende wensen en behoeften. Zo is het belangrijk dat leveranciers op tijd betaald krijgen. Dat collega’s intern opleidingen en workshops kunnen volgen. En dat er actief naar nieuwe collega’s wordt gezocht. Hiervoor zijn teams in verschillende vakgebieden actief. Het goed ondersteunen van de zorg vraagt luisteren naar wat echt nodig is en dit samen organiseren.

Collega’s als klant
Jij bent van toegevoegde waarde voor de zorg

Technologische innovatie, het trainen en coachen van teams of betalen van facturen. Een paar voorbeelden van essentiële zaken voor het zorgproces. Met jouw team werk je elke dag aan het vereenvoudigen en uitvoeren van ondersteunende processen. Jij zet je in waar je collega’s in de zorg jouw expertise nodig hebben. Samen met hen zorg je voor de beste zorg voor de cliënt.

Collega's over werken bij Siza
Wat er nodig is

“De uitdaging is om te doen wat nodig is. Dit vraagt dat je bewust bent van de behoefte van de collega in de zorg en dat je weet waarom je het doet. Ik heb daarom vaak direct contact met teams in de zorg, mijn klanten. Zo ben ik betrokken en dichtbij en draag ik bij aan de zorg voor mensen met een beperking.”

Bij wie ligt je hart?

Wie wil jij begeleiden bij prettig wonen, werken en leren. Sporten, dansen, zingen en vrienden maken. Of gewoon lekker tv kijken.

Matige tot Ernstige Verstandelijke Beperking

Bekijken

Licht Verstandelijke Beperking / Autisme

Bekijken

Lichamelijke Beperking

Bekijken

Niet-Aangeboren Hersenletsel

Bekijken

Ernstig Meervoudige Beperking

Bekijken

Kinderen en Jongeren

Bekijken

Sociaal Domein

Bekijken

Ondersteuning van de zorg

Bekijken
Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.