Werken bij Siza als flexibele begeleider

Duik in de flexpool

Bepaal jij graag zelf wanneer, hoeveel en op welke locatie je werkt? Dan is het werken als begeleider in onze flexpool bij iets voor jou! Door je flexibele inzet heb je met veel verschillende cliënten en collega’s contact. Overal waar je werkt leer je wel iets. En jouw kennis en inzichten worden door onze collega’s gewaardeerd! Je bouwt in korte tijd maximaal werkervaring op en je ontdekt welke locaties en soort zorg jou het meest aanspreken. De collega’s van het flexbureau Siza ondersteunen je bij allerlei praktische zaken.

Lees onderaan deze pagina het verhaal van Merel die al flexibel werkt in de zorg bij Siza.

ZZP vs Flex

ZZP-er
Als ZZP-er werk je wanneer het jou uitkomt en dat kan natuurlijk ook nog eens op verschillende locaties. Voordat je aan de slag gaat als ZZP-er moet je veel zaken voor jezelf regelen, regel je je eigen boekhouding en ben je zelf verantwoordelijk je eigen administratie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inschrijving KVK
  • Facturen opmaken
  • BTW-aangifte
  • Verzekering regelen

Flexibele begeleider 
Als flexibele begeleider heb je net zoveel vrijheid in je werk als een ZZP-er. Je werkt wanneer het jou uitkomt en dat kan natuurlijk ook op verschillende locaties. Verder werk je op basis van een 0-uren contract óf voor een vast aantal uur in de week! Verder heb je geen omkijken naar financiële administratie of het sturen van facturen en krijg je doorbetaald tijdens vakantie en ziekte.

Merel

Merel, 4e jaars HBO Verpleegkunde, stond klaar om haar stage bij de intensive care in het Rijnstate ziekenhuis te starten, toen in maart de corona-crisis begon en haar stage werd geannuleerd.  

Merel wilde zich toch nuttig maken en omdat er in het ziekenhuis geen mogelijkheden waren, startte ze in de gehandicaptenzorg bij Siza.

Lees verder

Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.