Werken bij Siza als flexibele begeleider

Een win-win situatie
De praktijk

Bepaal jij graag zelf wanneer, hoeveel en op welke locatie je werkt? Dan is het werken als flexibele begeleider bij Siza misschien iets voor jou.

Door je flexibele inzet heb je met veel verschillende cliënten en collega’s contact. Overal waar je werkt leer je wel iets. En jouw kennis en inzichten worden door onze collega’s gewaardeerd!

Je bouwt in korte tijd maximaal werkervaring op en je ontdekt welke locaties en soort zorg jou het meest aanspreken. De collega’s van het flexbureau Siza ondersteunen je bij allerlei praktische zaken.

Lees hieronder de verhalen van Merel en Raymond die al flexibel werken in de zorg bij Siza.

"Jezelf nuttig maken"
Merel

Merel, 4e jaars HBO Verpleegkunde, stond klaar om haar stage bij de intensive care in het Rijnstate ziekenhuis te starten, toen in maart de corona-crisis begon en haar stage werd geannuleerd.  

Merel wilde zich toch nuttig maken en omdat er in het ziekenhuis geen mogelijkheden waren, startte ze in de gehandicaptenzorg bij Siza.

Lees verder

"Een waardevolle oriëntatie"
Raymond

November vorig jaar verhuisde Raymond van Brabant naar Arnhem voor de liefde. Dat betekende een lange reisafstand naar zijn werk in Brabant. Raymond besloot dat hij in Gelderland wilde gaan werken. Hij wilde zich echter niet direct vastleggen door het aangaan van een vaste baan.  

Lees verder

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.