Park 's Koonings Jaght in Arnhem

Welkom!

Bij 's Koonings Jaght, een woonpark midden in de prachtige natuur aan de rand van Arnhem en Schaarsbergen. Hier staan twintig woningen waar mensen verblijven met een (ernstig) verstandelijke en meervoudige beperking. Zij wonen, werken en leren op het park, waar volop faciliteiten zijn om naar buiten te gaan, te sporten, te zwemmen, zintuigen te prikkelen en te ontspannen tijdens feestelijke activiteiten. Het is een mooie en veilige omgeving, waar bewoners, op hun eigen en unieke manier, hun leven kunnen leiden. Om dit mogelijk te maken hebben zij op verschillende gebieden hulp en zorg nodig: samen kijken we naar wat er nodig is om dit mogelijk te maken. 

Zwemmen en snoezelen

Deze bosrijke omgeving is niet geheel toevallig een Siza-locatie: niets is zo fijn om bij een dreigende spanning naar buiten te kunnen, de wind te kunnen voelen of een balspel te kunnen doen. We gebruiken het park actief in onze begeleiding, bijvoorbeeld door met bewoners naar het zwembad of de snoezelruimte te gaan. Zingeving is ook onderdeel van ons aanbod: op het park zijn er verschillende plekken waar bewoners geactiveerd worden, zogenaamde dagbestedingsplekken, zoals de Boerderij en de Werkplaats. 

Thera, begeleider op park 's Kooningsjaght

 

Vacatures

Op park 's Koonings Jaght begeleiden we mensen met verschillende hulpvragen. Wat past er bij jou? Kijk eens rond bij onderstaande vacatures, of neem contact op met Diana (06 226 904 95) als je even wilt sparren.

Het park van boven

Hier zie je alle woningen en dagbestedingscentra van boven. Download een grotere afbeelding hier. Sta je op het park, maar kom je er niet uit waar je precies zijn moet? Bel ons dan even, we wijzen je graag de weg!

Diana (recruiter)

Enthousiast?

Ik hoor graag van je via 📞06 226 904 95. Of verstuur een open sollicitatie via onderstaande knop!

Open sollicitatie WhatsApp
Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.