Ontdek 's Koonings Jaght in Arnhem

Met een zwembad, boerderij en camping ontbreekt er niets aan dit prachtige park midden in het bos.

Het park
's Koonings Jaght

Op 's Koonings Jaght zetten elke dag professioneel opgeleide begeleiders en behandelaren zich in om bewoners de beste zorg te geven en zo hun eigen leven te laten leiden. De bewoners van SKJ hebben vaak een ernstig meervoudige beperking of een ernstig verstandelijke beperking. Zij wonen, werken en leren op SKJ, waar volop faciliteiten zijn om naar buiten te gaan, te sporten, te zwemmen, zintuigen te prikkelen (‘de belevenis’) en te ontspannen tijdens feestelijke activiteiten en vrienden te maken. De collega's van ‘s Koonings Jaght hebben allemaal één ding gemeen: professioneel werken aan de beste zorg. Dat doen we door voor elke client in beeld te hebben wat mogelijkheden en wensen zijn het zgn. zorgplan. We werken hieraan door diverse methoden (bijvooorbeeld LACCS ​en Heijkoop) en werkwijzen zoals het door Siza ontwikkelde ‘Ditvindikervan!’ toe te passen. Ook volgen onze medewerkers hiervoor trainingen en workshops.

Begeleiding, behandeling en cliënt (-vertegenwoordiger) werken samen. Ook artsen, fysiotherapeuten of logopedisten werken samen. We doen dat met veel plezier, betrokkenheid en liefde voor ons vak en de cliënt. Kijk en luister naar het verhaal van begeleider Lotte.

Word jij mijn nieuwe collega?
Vacatures

We hebben op dit moment meerdere vacatures open staan voor verschillende locaties op het park. Ga jij de uitdaging aan en ben jij onze nieuwe collega?             

Eerst meer informatie?
Stuur onze recruiter Diana een appje op 06 226 904 95.
Of maak kennis met ons via de wekelijkse Meet en Match Online!

(Tik of klik om in te zoomen)
Plattegrond

Ontdek de faciliteiten
Boerderij, camping, sporthal en meer

’s Koonings Jaght is een park  midden in de prachtige natuur aan de rand van Arnhem/Schaarsbergen.
We gebruiken deze bosrijke omgeving actief in de begeleiding;  niets zo fijn om bij dreigende spanning naar buiten te kunnen en de wind te voelen of een spel met de bal te starten en zo afleiding te krijgen. Het is prettig om de ruimte te hebben als begeleider en de beschikking te hebben over een boederij, camping en brasserie. Vrijwel alle clienten genieten daar op hun eigen manier van.
's Koonings Jaght beschikt ook over een fitnessruimte die gebruikt kan worden door zowel medewerkers als cliënten. Na een inspannende dag werken is het heerlijk om nog even te sporten. Muziek aan en gaan! De video hieronder geeft een mooie impressie van de omvang van het park weer.

Contactgegevens

Meet en Match Online

Heb je een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn en wil je meer weten over het werken bij Siza op 's Koonings Jaght?
Meld je aan voor de wekelijkse Meet & Match Online!

Wanneer:
Elke dinsdag starten wij om 14:00 uur.
Meer informatie volgt na aanmelding.

Aanmelden

 

Jessy
(Coördinator)

Word vrijwilliger!

Heb jij wat vrije uurtjes over die je graag nuttig inzet? Bijvoorbeeld voor iemand met een beperking? Het is heel eenvoudig om je flexibel in te zetten als vrijwilliger! Met één druk op de knop kies je de activiteit die bij jou past.

Bekijk activiteiten
Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.