Begeleider bij Siza

Wij weten dat jij alleen de beste zorg kan geven als je lekker in je vel zit. Daarom geven we je volop de ruimte en helpen we je verder te ontwikkelen.

Ruimte om te ontwikkelen
Siza geeft begeleiders de ruimte

Siza onderscheid zich als werkgever door begeleiders de ruimte te geven om te begeleiden met de beste zorg. Begeleiders staan het dichtst bij de cliënt en weten zelf de beste begeleidingsstijl toe te passen bij de hulpvraag.

Uit enquête onder begeleiders van Siza blijkt dat het merendeel bij Siza werkt, omdat het ontzettend belonend is. De begeleiders vinden het fijn dat suggesties die ze aandragen serieus worden genomen waardoor er duidelijke vooruitgang is bij de cliënt. Zij geven aan hiervoor waardering te krijgen.

Begeleid met de beste zorg

De begeleiders putten uit hun ervaringen en komen zelf met oplossingen. Zo ook het team van Sjoerd die een cliënt had die de trap niet op durfde. 

Onze begeleidende vacatures zijn verschillend en variëren van begeleidende groepstaken tot 1 op 1 Meerzorg. Wij begeleiden kinderen en jongeren maar ook ouder cliënten met diverse hulpvragen.
Klik hier voor onze actuele Begeleiding vacatures.

Wij bieden opleidingen en cursussen om je verder te ontwikkelen. Wij weten dat jij de beste zorg kan leveren als jij lekker in je vel zit en daar helpen we je graag bij. Wil jij als begeleider meer kwaliteiten? Wij bieden je de kans.

 

Wat ga je verdienen als begeleider?

Wij bieden salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. De CAO kan je hier downloaden. Begeleiders vallen onder de volgende functiegroepen:

  • Begeleider 1 FWG 25
  • Begeleider 2 FWG 30
  • Begeleider 3 FWG 35
  • Begeleider 4 FWG 40
  • Begeleider 5 FWG 45

Werk je onregelmatig dan krijg je hier extra toeslag voor. Ook ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van meer dan 8,33%.

Wij bieden je extra fiscale mogelijkheden zoals een voordelig fitnessabonnement, naar het werk met een (elektrische) fiets of bijkomen tijdens een weekendje weg.

Diana
(Werkenbijsiza.nl)

Word ook begeleider bij Siza!

Bekijk nu alle begeleidende functies en solliciteer. En wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Twijfel je? Meld je dan aan voor de wekelijkse Meet & Match online!

Alle vacatures Meet & Match Online
Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.