Zorgrunner bij Siza

  • €13,65 per uur (bruto)
  • Flexibel
  • In overleg
  • Doelgroep: divers
  • Verschillende locaties
Ruben

Ruben (Zorgrunner)

"Ervaring opgedaan in de zorg én mijn vakantie bij elkaar gespaard"

Bijbaan in de zorg | Zorgrunner bij Siza

Op zoek naar een leuke baan in de zomervakantie? En lijkt het je leuk om mensen met een beperking een leuke dag te bezorgen? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Je werkzaamheden als zorgrunner:
✓ Bewoners een leuke zomer bezorgen! Samen koffiedrinken, wandelen, leuke outfits uitkiezen of een spelletje doen.
✓ Ondersteunende werkzaamheden zoals stofzuigen, helpen met koken, wassen, bed opmaken etc.
✓ Zorgen dat de woonkamer/keuken opgeruimd en netjes is (zoals vaatwasser in – en uitruimen).
✓ Bewoners helpen tijdens de ADL (Algemeen Dagelijkse levensverrichtingen)Samen kijken we met wie en waar jij graag zou willen werken.

Voor alle bewoners bij Siza geldt dat ze prettig willen wonen, werken en leren. Sporten, dansen, zingen en vrienden maken. Of gewoon lekker tv willen kijken. Ze willen hun eigen leven leiden. Erbij horen. Net als jij. Bewoners hebben behoefte aan veiligheid, duidelijkheid, een fijn gesprek en vooral een leuke dag. Daar kom jij kijken! 

Wat vragen wij van jou?
Je bent minimaal 18 jaar oud en tijdens de zomervakantie ben je minimaal drie weken inzetbaar. Daarnaast ben je sociaal en nieuwsgierig naar onze bewoners; je vind het leuk om een lach op het gezicht van de ander te toveren. 

Deel:

ADL Cursus

We vinden het belangrijk dat alle collega's over actuele kennis en vaardigheden beschikken om samen goede zorg te kunnen leveren. Dit betekent dat we onze medewerkers scholing bieden waar nodig. Afhankelijk van jouw inzetbaarheid en waar je gaat werken, bieden we jou kosteloos* een cursus ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) aan. In drie dagdelen (3x3 uur) leer jij wat je nodig hebt om onze bewoners te kunnen ondersteunen. Deze training en uren worden volledig vergoed (èn het staat goed op jouw CV). De training wordt gegeven op 17 juni, 24 juni en 1 juli in Arnhem.

*Alleen als deze vaardigheden nodig zijn op de locatie waar jij gaat werken, ga je deze cursus volgen.

En wat krijg je er voor terug?

Zoals jij onze bewoners van een lach voorziet, zorgen wij voor jou. Je krijgt een aantrekkelijk bruto uurloon van €13,65. Daarnaast krijg je vakantie (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%). Je uren zijn flexibel in te delen en goed te combineren met je studie/privéleven. Je krijgt een oproepcontract voor bepaalde tijd, en als we allebei blij zijn met onze samenwerking, gaan we deze verlengen. Om jouw zorg-runner reis soepel te laten verlopen, krijg je uitstekende begeleiding van ervaren krachten. Naast deze voordelen krijg je waardering: dit zul je merken in het contact met bewoners—hoe klein dit soms ook lijkt—jij doet echt iets goeds voor een ander. 

Diana (recruiter)

Word jij deze zomervakantie zorgrunner bij Siza?

Solliciteer direct! Of heb je nog vragen? Stuur me dan een appje via 📞06 517 290 60.

Direct solliciteren WhatsApp