Bij wie ligt je hart?

Wie wil jij begeleiden bij prettig wonen, werken en leren? Bij sporten, dansen, zingen en vrienden maken?

Matige tot ernstige verstandelijke beperking

Mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking hebben een ontwikkelingsleeftijd tussen de 3 en 9 jaar. Werken met deze doelgroep betekent op elk moment naar hen kijken, samen leren én grenzen stellen.

Bekijken

Licht verstandelijke beperking / autisme

Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een autisme spectrum stoornis (ASS) ervaren zelf niet altijd dat ze een beperking hebben. Soms wonen ze zelfstandig. De manier waarop ze waarnemen en denken, zorgt voor specifiek gedrag.

Bekijken

Lichamelijke beperking

Mensen met een lichamelijke beperkingen leven hun leven graag zo normaal mogelijk. Met begeleiding en zorg. En als het even kan met behulp van technologie. De aard van de hulpvraag is divers en hangt af van de ziekte of aandoening.

Bekijken

Niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebben een leven vóór en een leven ná. Een ernstige gebeurtenis heeft hersenletsel veroorzaakt, met blijvende gevolgen. Voor henzelf en hun omgeving.

Bekijken

Ernstig meervoudige beperking

Mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) hebben hun hele leven zorg en ondersteuning nodig. Voor hen is de wereld vaak lastig te begrijpen. Dat maakt het gedrag vaak ook onvoorspelbaar.

Bekijken

Kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren met een beperking hebben een andere start in het leven. Wonen, logeren, naar school gaan: het gaat vaak niet vanzelf. Ze hebben vaak extra begeleiding en ondersteuning nodig.

Bekijken

Sociaal domein

Individuen, gezinnen en jongeren in het sociaal domein hebben vragen op verschillende vlakken. Thuis, op school of elders in de maatschappij. Vaak gaat het om situaties die langdurig spelen en waarbij meerdere partijen betrokken zijn.

Bekijken

Ondersteuning van de zorg

De collega’s in de zorg hebben voor het goed uit kunnen voeren van hun werk verschillende wensen en behoeften. Zo is het belangrijk dat leveranciers op tijd betaald krijgen. Dat collega’s intern opleidingen en workshops kunnen volgen.

Bekijken

Dit zijn wij

Bij Siza verleggen we grenzen. Elke dag weer. Want we doen morgen het liefste wat gisteren nog niet kon. Zeker als dat vandaag niet zo vanzelfsprekend lijkt, of niet zomaar vanzelf gaat. Bij Siza vinden we vooruitgang zo dichtbij als de eerste stap die je zelf zet. Als je maar durft en doet, er echt plezier in hebt én trots kan zijn op wat je bereikt en betekent. Hoe groot of klein die stap ook is. En we doen het met elkaar. We bouwen en vertrouwen op elkaars kennis, ervaring en inzicht.

Lees verder

Leonie Roodhuizen
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.