Ambulant begeleider HBO

Je bent de steun voor de cliënt

Deze vacature is inmiddels gesloten!

Je komt als ambulant begeleider in contact met Petra, een vrouw van 55 jaar, die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) heeft als gevolg van een ernstig auto-ongeluk. Het leven is volledig veranderd voor haar en haar gezin. Ze heeft veel vragen hoe ze haar leven weer kan oppakken. Ze merkt dat ze veel niet meer weet en kan en piekert hier veel over.

Ervoor zorgen dat iemand zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Hoe doe je dat? We krijgen een indicatie vanuit de gemeente, waarin doelen staan vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) waar je als ambulant werker met je cliënt mee aan de slag gaat. De doelen hebben betrekking op verschillende leefgebieden, zoals netwerk, psychisch functioneren, financiën en werk. Samen bepaal je waar de prioriteit ligt en welke dingen je als eerste oppakt. Je zet zaken op de rit en zorgt dat alles op rolletjes loopt waarmee je de zelfredzaamheid van de cliënt versterkt op allerlei levensgebieden. Jij weet wat hiermee wordt bedoeld en gaat samen met haar aan het werk.

Je werkt niet alleen met je cliënten samen, maar ook met gemeenten, WMO-consulenten, een sociaal wijkteam en het netwerk van de cliënt. Je bent iemand die van nature kan verbinden, bent gewend om te netwerken en kunt goed luisteren. 

Wat neem je mee? 

Je hebt als ambulant begeleider ruime ervaring in het werken met volwassenen met NAH of ASS. We gaan graag met je in gesprek als je beschikt over een afgeronde HBO-zorgopleiding zoals SPH, Pedagogiek of Social Work. Je hebt een rijbewijs en auto waarmee je cliënten bezoekt in de regio Apeldoorn en Zutphen. 

 

Deel:

Met wie ga jij werken?
Doelgroep

Individuen, gezinnen, jongvolwassenen en ouderen in het sociaal domein hebben vragen op verschillende vlakken en in allerlei situaties. Binnen maatwerkteam stedendriehoek Apeldoorn ligt de nadruk van begeleiding op de volwassen mens. Vaak gaat het om situaties die langdurig spelen en waarbij meerdere partijen betrokken zijn, bijvoorbeeld wijkteams, huisartsen of bepaalde instellingen vragen jouw hulp om volwassenen ambulant te begeleiden. De variatie in situaties is groot en vraagt flexibiliteit en zelfstandigheid. Werken in het sociaal domein draait om samenwerken.

Werken bij Siza
Wat kunnen we voor je betekenen?

Zoals jij als ambulant begeleider volwassenen zorgt voor het welzijn van je cliënten, zorgt Siza voor jou. Daarom krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg en je verdient tussen € 2.085 - € 3.189 bruto per maand bij fulltime werk. Ook ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kijk hier voor je overige arbeidsvoorwaarden. 

Je begint met een contract van 20 uur per week en daarna bouw je uit naar meer uren, afhankelijk van de aanvragen die binnenkomen. Je werkt flexibel in de ochtend, middag en avonden en niet in het weekend. Je deelt de uren in op basis van clientvragen. 

Wij zijn op zoek naar mensen die in dienst willen komen bij Siza en niet hun diensten aanbieden op ZZP-basis.

Het team
Variatie is key

Ons team bestaat uit hardwerkende professionals, die bewust kiezen voor een ambulante functie en de diversiteit van onze cliënten.

Je past goed in ons team als je enkele jaren ervaring hebt in de zorg, je mening deelt over je aanpak en openstaat voor feedback, want dat helpt om te kunnen groeien. We hebben een groepsapp waarin we ervaringen delen, elkaar informeren, advies vragen en meedenken met elkaar. Je werkt zeer zelfstandig en hebt een druk schema. We vinden het daarnaast belangrijk om integer om te gaan met privacygevoelige informatie. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid en humor op z'n tijd om de soms heftige problematiek te kunnen relativeren.  

Is de functie ambulant begeleider Apeldoorn jou op het lijf geschreven en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan nu! 

Deel:
Nicolette Dominicus
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.