Trots op mijn ontwikkeling

Het verhaal van Anne - activiteitenbegeleider

Al 30 jaar lang werk ik bij Siza. Wie had dat gedacht toen ik begon als vakantiekracht in de donkere kerstperiode? Ik groeide door naar verzorgende bij Het Dorp en kreeg een vast contract. Jaren werkte ik in de fysieke zorg. Dat was geweldig, maar ik wilde ook graag mijn creatieve kant ontwikkelen. Die mogelijkheid kreeg ik. Ik ging aan de slag als activiteitenbegeleider bij het activiteitencentrum op Het Dorp.

Producten in het Rijksmuseum

Cliënten maken samen met een kunstenaar en ondersteuning van ons mooie en bijzondere producten, onder de noemer: Design X Ambacht. De producten worden op verschillende plekken verkocht, bijvoorbeeld in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Af en toe gaan we met cliënten naar Het Rijksmuseum, en dan zijn ze hartstikke trots dat hun bekers daar te koop zijn. Terecht natuurlijk. De bekers zijn door de cliënten met onze ondersteuning met veel aandacht gemaakt, en nu worden ze gekocht door bezoekers uit de hele wereld.

Siza groeit met mij mee

Het is best bijzonder dat ik dertig jaar bij dezelfde werkgever gebleven ben. Dat kwam door de ruimte die ik kreeg om te groeien. Dat is ook echt kenmerkend voor de organisatie. Ze houdt rekening met mijn persoonlijke situatie.

Ik voel me altijd thuis bij Siza, binnen mijn team en als ik cliënten begeleid. Samen komen we elke dag een stukje verder. Ik help cliënten en collega’s om zich te ontwikkelen en Siza helpt mij om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik hier werk!

Anne

Leonie Roodhuizen
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.