Solliciteren bij Siza

Solliciteren bij Siza doen we samen. We willen je graag goed leren kennen, en vinden het belangrijk dat jij ons ook leert kennen. Zo bereiken we immers het makkelijkst ons doel: een goede keuze, voor jou en voor Siza. Dat staat centraal. Dus vertel wie je bent en wat je wilt. Dan zoeken we samen naar wat het beste bij jou past.

Stap 1
Oprechte nieuwsgierigheid

Elkaar leren kennen? Dat begint met nieuwsgierigheid. Merk je dat je benieuwd bent naar ons? Neem dan gerust contact op. Dan merk je dat wij misschien nog wel nieuwsgieriger naar jou zijn, dan jij naar ons. Contact leggen is eenvoudig. Je vindt ons op Facebook, op evenementen en op scholen. En we zijn gewoon goed te bereiken. Stel je ons een vraag? Dan reageren we zo spoedig mogelijk op jouw bericht. Bovendien organiseren we geregeld informatiemiddagen en -avonden. Daar kun je al je vragen stellen en je nieuwe collega’s ontmoeten.

Stap 2
De kennismaking

Heb je gesolliciteerd? Fantastisch! Wij kijken meteen of je de juiste gegevens hebt opgegeven. Mist er nog iets, dan nemen we direct contact met je op. Zo voorkomen we verrassingen later in het proces. De locatie en het team van de vacature kijken op inhoud naar je sollicitatie. Zien ze een match? Dan nodigen zij je uit voor een gesprek.

Stap 3
Zien, voelen en ervaren

Jij wilt weten wat je kunt verwachten. En wij ook. Daarom ga je op locatie in gesprek met het team en vaak ook met cliënten. Stel je vragen, kijk rond en draai mee. Praat met elkaar over je motivatie en je ervaring. Zodat we een goed beeld krijgen van elkaar. Vinden we samen dat de vacature goed aansluit bij wat jij wilt en kunt? Dan zorgen we voor een goede start. En als de aansluiting minder goed is, dan kijken we of er geschiktere vacatures voor je zijn.

Stap 4
Een goede start

Wanneer wil je beginnen? Hoe wil je ingewerkt worden? Wat ga je verdienen en hoeveel uur ga je werken? Voor je in dienst komt, is het helder. Daar zorgen we voor. Bij jouw team kun je vanaf het eerste moment terecht. En op elke eerste werkdag van de maand is er een introductiedag. Daar ontmoet je andere nieuwe collega’s en maken we je wegwijs bij Siza.

Wil jij aan de slag?

Spreekt deze manier van kennismaken je aan? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij maken graag kennis met je!

Bekijk de vacatures

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.