Samen sterk voor Siza!

Iedereen is welkom
danser of bakker

Bak jij de lekkerste taarten of worstenbroodjes die de bewoners en medewerkers van Siza een opkikker geven? Of help met het verzetten van de zinnen door het zingen van een lied of het geven van een dansvoorstelling online of vanuit de voortuin? Of beschik jij over groene vingers en help jij liever bij het wieden van onkruid?

Je bent van harte welkom!

Stuur een mail met jouw initiatief naar vrijwilligeinzet@siza.nl en dan kijken wij samen wat er mogelijk is. Wil je met meerdere mensen samen komen helpen? Hoe meer zielen (op 1,5 meter afstand ☺) hoe meer vreugd! 

een bloemetje of een lekker bakje koffie?
#VindenWijLeuk

Heb je iets lekkers of iets leuks waarmee je onze collega’s en bewoners een hart onder de riem wil steken? Ook dat vinden wij heel leuk! Het is in deze tijd mooi om iets voor elkaar te betekenen, juist de kleine lokale initiatieven worden gewaardeerd!

Stuur een mail naar vrijwilligeinzet@siza.nl! Zodra wij je mailtje ontvangen hebben, bellen wij je direct terug. 

voor cliënten of collega’s
Jouw bijdrage komt bij de juiste persoon terecht

Alle Siza collega’s hebben wij gevraagd waarmee zij geholpen zijn. Bijvoorbeeld wat zij nodig hebben voor individuele cliënten, maar ook voor woongroepen. En waarmee hun team of zijzelf wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld digitale bijles voor hun kinderen zodat ze één bal minder in de lucht hoeven te houden.

De wensen die binnenkomen zijn bescheiden, help je mee om ze te vervullen? Samen sterk voor Siza!

Wil je meer weten over Siza klik hier