Zinvol werk en prima salaris!

Vakantiewerk in de zomer met mensen met een beperking

Wil jij in de vakantie bijverdienen met een prima salaris en zinvol werk in de zorg? Kom bij Siza werken als vakantiekracht! En zorg voor een topzomer voor mensen met een beperking.

Het werk is afwisselend en je wordt goed ingewerkt. Je ondersteunt het team en de helpt begeleiders. Met een flinke dosis humor zorgen jullie samen voor een prettige sfeer.

Je kan je aanmelden bij één van de regio's. (Zie hieronder de solliciatiebuttons.) Na je aanmelding bellen we je op en kijken we samen welke werkzaamheden het best bij jou passen en waar en wanneer je wilt werken. Als vakantiekracht bij Siza kan je tot wel € 17,- bruto per uur verdienen. Wil je in de nacht werken? Dan loopt dit op tot € 24,- bruto per uur.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen van de begeleiders. Samen met de begeleiders en een flinke dosis humor zorgen jullie voor een prettige sfeer en het creëren van kansen.

Wat neem je mee?

We willen je graag beter leren kennen, ook als je nog studeert. Motivatie vinden we het belangrijkste! Afhankelijk van eventuele ervaring en je opleiding kijken we wat bij jou aansluit. We kijken naar je werkervaring en zoeken samen met jou naar werk die bij je past. Het is dus niet erg als je geen zorg gerichte opleiding volgt, je motivatie vinden we belangrijker.

Deel:

De zorg
Voor wie ga je werken?

Samen kijken we met welke doelgroep je graag zou willen werken. Voor alle clieënten geld, ze willen prettig wonen, werken en leren. Sporten, dansen, zingen en vrienden maken. Of gewoon lekker tv kijken. Ze willen hun eigen leven leiden. Erbij horen. Net als jij. De cliënten hebben behoefte aan veiligheid, duidelijkheid en soms een fijn gesprek.

Het goed ondersteunen van de zorg vraagt luisteren naar wat echt nodig is en dit samen organiseren.

Werken bij Siza
Wat kunnen we voor je betekenen?

Uiteraard doe je het niet voor niets! Als vakantiekracht bij Siza kan je tot wel € 17,- bruto per uur verdienen. Sta je open om in de nacht te werken? Dan kan je tot wel € 24,- bruto per uur gaan verdienen.

Als vakantiekracht nemen wij je mee in deze werkwijze. Wat kan iemand zelf? Wat kan iemand leren? Wie kan daarbij ondersteunen? En hoe? Zo bekijken we samen welke begeleiding of behandeling het beste past. Of misschien is een technologische oplossing wel het antwoord op de vraag. Maar altijd geldt: we zijn voortdurend met elkaar in gesprek. Dat is de kern van onze manier van werken.

We vinden het belangrijk dat je als vakantiekracht weet hoe wij werken. Dat je altijd vragen kunt stellen en dat we het samen doen.

Regio West
(Oosterbeek/Ede/Renkum)

Solliciteer voor regio West hier.

Voor regio West zijn we op zoek naar een kandidaat voor dagbesteding op een locatie in Schaarsbergen, ervaring is een pré. Solliciteer direct en wij nemen contact met je op.

Direct solliciteren

Welke regio past bij jou?
Bekijk hieronder de regiokaart

regio kaart

 
Deel:
Nicolette Dominicus
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.