Projectmanager Vastgoed

  • € 4.269 - € 6.446 bruto / maand bij fulltime
  • Bepaalde tijd, uitzicht op vast
  • 32 - 36 uur per week
  • Doelgroep: divers
  • Arnhem
Robbert

Robbert (recruiter bij Siza)

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer op de website van wervingsbureau Headhuntersteam.nl

Projectmanager Vastgoed

De organisatie
Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met een aan autisme verwante stoornis of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.

De functie
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse nieuwbouw- en transformatieprojecten. Hierbij spelen ook duurzaamheidsambities van Siza een belangrijke rol. Daarnaast ken je de exploitatiebelangen van de zorgorganisatie en gebruikers en weet jij deze op de juiste manieren mee te nemen in je projecten.

Je begint met het leggen van de basis, van planning tot oplevering, en draagt zorg voor de bouwvoorbereiding en contractering, waarbij je ook innovatieve uitvoeringsvoorstellen maakt. Je bent niet alleen een manager, maar ook een adviseur tijdens de ontwikkeling van het project, en je speelt een cruciale rol bij het kiezen van de juiste bouwmethodiek. In elke fase van het realisatieproces houd je de GOTIK-aspecten scherp in de gaten en zorg je voor gedetailleerde rapportages naar o.a. je opdrachtgevers. Bovendien ben je altijd op zoek naar nieuwe bouw- en beheerinnovaties om de projecten toekomstbestendig te maken.

Je bent niet alleen, want je coördineert en leidt jouw team van externe adviseurs en interne projectteamleden. Maar je stopt daar niet - je streeft naar samenwerking met collega's van verschillende afdelingen, zoals zorg, beheer en ICT, om de gebruikservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Samenwerking is essentieel in jouw rol, en je werkt nauw samen met externe partners om het beste resultaat te bereiken. Je bent een echte verbinder die iedereen op één lijn brengt. Als voorzitter van bouwvergaderingen zorg je voor open communicatie en ben je aanwezig bij zowel tussentijdse als eindopleveringen. Contractmanagement, rapportage, planning en afwijkingssignalering behoren tot jouw taken, en je zorgt ervoor dat alle technische, gebruikersinstructies en garantiegegevens correct, volledig en tijdig worden geleverd.

Deel:

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde en 5 jaar relevante werkervaring bij een woningbouwcorporatie, adviesbureau of een aannemer. Ervaring met zorgvastgoed is een pre. Je zit vol energie, hebt nieuwe ideeën en kan anderen inspireren met oplossingen. Daarnaast sta je sterk in je schoenen, ben je communicatief vaardig en organisatorisch sterk. Een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid zijn essentieel om deze functie te kunnen bekleden. Je focus ligt op de klant en op kwaliteit. Klinkt dit als een rol waarin je jezelf ziet excelleren? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan Siza's toekomst. 

Waardering voor je werk

Zoals jij voor onze vastgoed zorgt, zorgen wij voor jou. De arbeidsvoorwaarden voor de functie Projectmanager zijn conform de CAO gehandicaptenzorg schaal 65. Naast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en fiscaal voordeel bij bijvoorbeeld een weekendje weg, vinden we het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Zo bieden we vanaf de start cursussen en trainingen aan, afhankelijk van je functie en jouw wens om te groeien.

Deel:

Robbert (recruiter)

De procedure

De sollicitatieprocedure voor deze vacature verloopt via wervingsbureau Headhuntersteam.nl. Klik op 'Direct solliciteren' om bij het bureau je sollicitatie in te dienen. Veel succes!

Direct solliciteren WhatsApp