Projectleider Zorg | Juiste locatie voor onze cliënten

Een afwisselende baan bij Siza in een dynamische omgeving!

Siza bevindt zich in een transitiefase. Een fase waarbij er expertise nodig is om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Ben jij een ervaren projectleider en wil je een bijdrage leveren aan een zorgorganisatie waar je ertoe doet? Reageer dan op deze vacature en maak het verschil.

Probleemoplosser – Creatief – Toegankelijk – Inlevend – Gedreven – Gestructureerd

Het doel van deze functie is de interne verhuizingen van cliënten coördineren op basis van de nieuw ontwikkelde locatieprofielen. Door deze verhuizing is Siza in staat om voor de cliënt de best passende zorg te realiseren en kunnen de zorgteams zich gerichter specialiseren. Door jouw werk wordt Siza toekomstbestendiger en kan de kwaliteit van zorg zich nog beter ontwikkelen.

In deze functie vorm jij het aanspreekpunt voor alle stakeholders wat betreft de verhuizing van cliënten. Hierbij heb je ook contact met cliënten en hun verwanten. Werken binnen en met verschillende lagen in de organisatie is voor jou dan ook aan de orde van de dag en deze diversiteit geeft je energie. Dit is een dynamische functie, wat concreet betekent dat je zowel coördinerend als ondersteunend bezig zal zijn.

Je stelt duidelijke kaders, stimuleert en inspireert alle stakeholders in de uitvoering van de verhuisopdracht en stuurt hierbij op resultaten zonder de cliënt te vergeten. Je bent sparringpartner op strategisch/tactisch niveau voor de zorgdirecteur, op tactisch en operationeel niveau voor de teamleiders en geeft gevraagd en ongevraagd advies.