Projectleider Zorg

  • € 3.482 - € 5.062 bruto / maand bij fulltime
  • Tijdelijk, met uitzicht op vast
  • 32 - 36 uur per week
  • Doelgroep: divers
  • Arnhem
Leonie
Leonie (recruiter bij Siza)
Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Projectleider Zorg | Juiste locatie voor onze cliënten

Een afwisselende baan bij Siza in een dynamische omgeving!

Siza bevindt zich in een transitiefase. Een fase waarbij er expertise nodig is om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Ben jij een ervaren projectleider en wil je een bijdrage leveren aan een zorgorganisatie waar je ertoe doet? Reageer dan op deze vacature en maak het verschil.

Probleemoplosser – Creatief – Toegankelijk – Inlevend – Gedreven – Gestructureerd

Het doel van deze functie is de interne verhuizingen van cliënten coördineren op basis van de nieuw ontwikkelde locatieprofielen. Door deze verhuizing is Siza in staat om voor de cliënt de best passende zorg te realiseren en kunnen de zorgteams zich gerichter specialiseren. Door jouw werk wordt Siza toekomstbestendiger en kan de kwaliteit van zorg zich nog beter ontwikkelen.

In deze functie vorm jij het aanspreekpunt voor alle stakeholders wat betreft de verhuizing van cliënten. Hierbij heb je ook contact met cliënten en hun verwanten. Werken binnen en met verschillende lagen in de organisatie is voor jou dan ook aan de orde van de dag en deze diversiteit geeft je energie. Dit is een dynamische functie, wat concreet betekent dat je zowel coördinerend als ondersteunend bezig zal zijn.

Je stelt duidelijke kaders, stimuleert en inspireert alle stakeholders in de uitvoering van de verhuisopdracht en stuurt hierbij op resultaten zonder de cliënt te vergeten. Je bent sparringpartner op strategisch/tactisch niveau voor de zorgdirecteur, op tactisch en operationeel niveau voor de teamleiders en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Deel:

Wat neem je mee?

Als projectleider is jouw uitgangspunt in de werkrelatie dat er wederzijds vertrouwen is op basis van professionaliteit en deskundigheid. We verwachten van jou flexibiliteit en veranderbereidheid. Ook is een kritische reflectie op jouzelf en anderen van belang. Je bent in staat om voorwaarden te creëren en te organiseren om professioneel en deskundig te functioneren.

Om deze functie tot een succes te maken beschik je over een (vakgerichte) opleiding op HBO en/of WO niveau. Daarnaast heb je ruime ervaring en een grondige kennis van managementvaardigheden. Je bezit kennis van en inzicht in de primaire en/of ondersteunende processen van een zorgorganisatie of aanverwante werkomgeving. Je bent zelfstandig, creatief in oplossingen en brengt nuance aan. Het is van belang dat je beschikt over sociale vaardigheden als tact, goed kunnen luisteren en een invoelend vermogen. In onderhandelingssituaties kun je uiteenlopende, tegengestelde belangen en weerstanden overbruggen. Je hebt een vlotte pen en bent ook in staat je mondeling goed uit te drukken. Je bent een doorzetter, werkt gestructureerd en in staat om op correcte wijze contacten te onderhouden.

Waardering voor je werk

Dat hebben we zeker! Daarom bieden we je, naast een functie die inhoudelijk uitdagend is een passend contract voor bepaalde tijd aan met een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 60. Je ontvangt eindejaarsuitkering en je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn.   

We vinden aandacht voor jouw werkplezier en gezondheid belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld een (elektrische) fiets aanschaffen of sportschoolabonnement afsluiten via de bruto/nettoregeling. Ook geven we je de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen. En we hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Je ontvangt van ons een laptop en smartphone. Tot slot ga je werken in een betrokken en gedreven team dat uitkijkt naar jouw komst.  

Leonie
(Recruiter)

Meer weten?

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren Ik heb een vraag