Programmaleider NAH

  • € 3.823 - € 5.772 bruto / maand bij fulltime
  • Vast
  • Minimaal 32 uur per week
  • Doelgroep: NAH
  • Arnhem
Marco
Marco (Zorgdirecteur)
"Regisseur zijn van een zorglandschap in ontwikkeling."

Programmaleider NAH

Richting geven aan professionalisering en expertise. 

We zoeken binnen Siza een GZ-psycholoog of neuropsycholoog die het inhoudelijke boegbeeld wil zijn voor het integrale zorgprogramma NAH binnen Siza en daarbuiten. Deze programmaleider is de houder van het zorgprogramma waarmee er doelstellingen zijn geformuleerd die onderdeel zijn van het meerjarenplan bij Siza. Daarmee ben je de rechterhand van de zorgdirecteur.

Als programmaleider NAH binnen Siza geef je richting aan het realiseren van de professionalisering en vorming van expertise binnen het gevormde kader, het zorgprogramma. Je bent verantwoordelijk voor het de ontwikkeling van verschillende expertisecentra. Samen met je collega's geef je vorm en inhoud aan de programmatische aanpak van bijvoorbeeld de ontwikkeling op Het Dorp in Arnhem en werk je intensief samen met ook o.a. Stichting Academy Het Dorp. Je stuurt hierin meerdere projectleiders en projectleden aan zodat je hiermee realiseert wat in het zorgprogramma en de daarbij behorende zorgconcepten beschreven staat . Je zorgt voor positionering en profilering van Siza als expert op gebied van NAH en als onderdeel van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van NAH+, NAH++ en kenniscentrum. Als mede ook binnen Hersenz en het NAH Trainingshuis.

Je bent voorzitter van de Kenniscirkel NAH, waarin zorg en behandeling samenkomt om vakmanschap te vergroten. Hierin fungeer je als spin in het web tussen het primair proces en het management.

Je adviseert en stuur op de programmaresultaten en -implementatie op tactisch en strategisch niveau. Ook kan er buiten Siza sprake zijn van het leveren van een bijdrage aan de (landelijke) ontwikkeling door het opstellen van beleidsnotities naar aanleiding van de programmaresultaten.

Kortom; werken in een zorglandschap dat volop in ontwikkeling is en vraagt om gezamenlijke aanpak met partners binnen de gehandicaptenzorg, revalidatie, GGZ en VVT. Daarin neem jij als programmaleider de positie in van regisseur, projectleider of participant. Zo vertegenwoordig je Siza in de breedste zin van het woord.

Wat neem je mee?

We verwelkomen je graag als je WO afgestudeerd bent als GZ- of Neuropsycholoog. Je bent in het bezit van leiderschapskwaliteiten en kunt goed omgaan met verandermanagement en kritische reflectie op jezelf en derden. Je bent continu in staat om te signaleren op en te adviseren omtrent lange termijneffecten van trends en ontwikkelingen. Waarbij jij in staat bent om het zorgprogramma en de concepten tot leven te laten komen in multidisciplinaire samenwerkingsnetwerken.

Ben jij toevallig iemand die binnen deze functie ook onderzoek wil uitvoeren naar het effect van ons trainingsconcept in samenwerking met Stichting Academy Het Dorp? Dan is hier ruimte voor binnen deze functie.

Deel:

Locatie/Doelgroep
Met wie ga jij werken?

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebben een leven vóór en een leven ná. Een ernstige gebeurtenis heeft hersenletsel veroorzaakt, met blijvende gevolgen. Voor henzelf en hun omgeving. Fysiek en mentaal zijn ze niet meer wie ze waren, en hun gedrag en emoties zijn veranderd. Aanvaarden wat niet meer is en daarmee leren omgaan. Ontwikkelen wat nog kan om zo weer de balans te vinden.

Siza ondersteunt hierbij op de momenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtje in de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening. En van dagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden van een betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensen uit om hun grenzen te verleggen, als dat kan. En als innovatie en techniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruik van.

Werken bij Siza
Wat kunnen we voor je betekenen?

Zoals jij voor onze cliënten zorgt, zorgt Siza voor jou. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg schaal 65 en bevat de volgende voordelen voor jou:

✓ Dertiende maand: eindejaarsuitkering van 8,33%
✓ 144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder:

✓ Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer, of weekendje weg

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kan dat. Er is voldoende ruimte voor groei als persoon en in carrière. Zo krijg je bij Siza de mogelijkheid deel te nemen aan scholingen, symposia en congressen.

Het team
Leren en werken naar vermogen

Je komt te werken in een veelzijdig team van enthousiaste medewerkers. Er wordt hard gewerkt.

Iedereen helpt en ondersteunt elkaar maar heeft oog voor elkaar. De erkenning krijgen voor inspanningen, gezien worden en groeien dat leer je en geven we elkaar.

Leonie
(recruiter bij Siza)

Klaar om kennis te maken?

"Denk je dat jij geschikt bent voor deze functie? Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op."

Direct solliciteren Ik heb een vraag
Deel: