Manager Behandeling Extramuraal

Samen werken aan vernieuwing

Je geeft leiding vanuit de visie van verbindend leiderschap. Dit betekent dat je altijd begint bij jezelf, je eigen rol en hoe je vanuit hier in verbinding blijft met anderen. Je kent de verschillende belangen die aan de orde zijn en weet hoe je door middel van het goede gesprek samen verder komt. In het leidinggeven heb je hierbij de focus op de interactie en de inhoud in plaats van alleen de inhoud. Het met elkaar creëren van meerwaarde. We verwachten dat je scholing op het gebied van ‘verbindend leiderschap’ hebt gevolgd of bereid bent deze te behalen bij Siza.

Samen met je collega’s werk je aan de gezamenlijke ambitie van Siza: Werken aan een gezonde en stabiele werkomgeving waar kwaliteit van zorg voorop staat. Je draagt bij aan de vernieuwing en positionering van de behandelteams en daarmee dienstverlening aan de cliënten. Met de directeur van de zorgeenheid en de drie andere managers ben je verantwoordelijk voor de strategie, visie en beleid, het jaarplan en de vertaling daarvan in de werkprocessen van de behandelaren. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van het organisatiebeleid binnen de vakgroep, en weet dit binnen kaders zelfstandig te (laten) vertalen op tactisch en operationeel niveau. In deze rol heb je oog én tijd voor je medewerkers en ben jij het aanspreekpunt voor collega’s. Je zorgt er samen met het team voor dat werkprocessen zo zijn ingericht dat iedereen optimaal zijn of haar werk kan doen waarbij je er oog voor hebt dat ook de aansluiting op het zorgproces goed is. Daarbij stimuleer je medewerkers bij de ontwikkeling van eigenaarschap, persoonlijk leiderschap, coach je hen in professioneel handelen en zorg je gezamenlijk voor voldoende en gekwalificeerde bezetting. Het betref een nieuwe dynamische functie waarin de vrijheid en ruimte is om deze op eigen wijze zo goed mogelijk in te richten.

Deel:

Wat neem je mee?

Je bent een vernieuwende, ondernemende, toegankelijke en verbindende manager en houdt daarbij van een gezonde orde en structuur. Door jouw toegankelijke en empathische wijze van communiceren creëer je vertrouwen om daadwerkelijke duurzame verbindingen te leggen met collega’s en stakeholders. Een zakelijke en daadkrachtige instelling neem je mee die gericht is om de vakgroep en organisatie duurzaam gezond te houden. Je hebt aandacht voor de teams en medewerkers, schakel je op natuurlijke wijze tussen het zichtbaar en nabij zijn wanneer nodig en het op gepaste afstand van aansturen.

Verder heb je:

✓ Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde en/of zorgmanagement.
✓ Bedrijfskundige managementervaring op het gebied van P&O, financiën, kosten en procesinnovatie.
✓ Een vasthoudende instelling, durf je de koers te bepalen zonder de verbinding met je omgeving te verliezen.
✓ Het vermogen om problemen op te lossen, ben je analytisch en schakel je gemakkelijk.
✓ Een proactieve instelling, bewandel je graag nieuwe wegen en weet je collega’s te boeien en binden aan Siza.
✓ Uitstekende coachende, verbindende leiderschapskwaliteiten en weet je mensen te motiveren in een verandering.
✓ Het liefst ervaring in de (VG) zorg, dit is niet persé noodzakelijk, maar affiniteit en het snappen waar je gaat werken wel!
✓ De bereidheid om je verder te verdiepen in de gehandicaptenzorg.
✓ Een sterke drive om verbeteringen te realiseren in organisatie, processen en kwaliteit van zorg.
✓ De vaardigheden om de dialoog aan te gaan bij een context van uiteenlopende belangen.

Aanbod

✓ Een uitdagende baan voor 28-32 uur per week beginnend met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

✓ Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 65: € 3.823,- - € 5.772,- bij een fulltime dienstverband), inschaling wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

✓ Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand , studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.

✓ Vakantietoeslag van 8%.

✓ Een zeer goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname in diverse collectieve zorgverzekeringen.

Procedure

De procedure wordt begeleid door selectiebureau K+V. Je start met een online gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gespreksrondes bij Siza, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen in deze vacaturetekst.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Een referentiecheck is voor de benoembare kandidaat standaard onderdeel.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Deel: