HR-Stagiaire

 • € 400,- bruto / maand bij fulltime
 • Stage
 • in overleg
 • Doelgroep: n.v.t.
 • Arnhem
Diana

Diana (Recruiter bij Siza)

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

HR-Stagiaire

Wie zijn wij?
Bij Siza bieden we ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis of Niet-Aangeboren Hersenletsel. Onze dienstverlening loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. We ondersteunen op die momenten dat het nodig is en dagen mensen uit om hun grenzen, waar mogelijk, te verleggen. We hebben 2500 collega's die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen in Gelderland en Brabant. 

Jouw rol als HR Stagiaire
Als HR Stagiaire bij Siza krijg je de kans om mee te werken aan verschillende aspecten van de HR dienstverlening. Je biedt ondersteuning bij de HR-processen rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Je werkt hierin vooral samen met de HR-business partners, maar ook met leidinggevenden. Afhankelijk van jouw affiniteit en de vraagstukken die er zijn, kun je ook de diepte in op een specifiek HR onderwerp.

Wat neem je mee?

 • Je volgt een relevante HBO-opleiding op het gebied van HR, zoals Human Resource Management.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een proactieve werkhouding.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Affiniteit met de (gehandicapten)zorg is een pré.

De HR-afdeling

Onze afdeling van 45 medewerkers is onderdeel van de ondersteunende diensten van Siza en bestaat uit verschillende teams die samenwerken om de HR-dienstverlening te verzorgen. Deze onderdelen omvatten Vitaal & Inzetbaar, Recruitment, Personeels- en Salarisadministratie, Vrijwillige Inzet, HR Business Partners , HR-beleid en Projecten en Siza College.

Het HRBP-team bestaat uit vier HR Business Partners die gekoppeld zijn aan de 3 zorgeenheden binnen Siza en Behandeling/Ondersteunende diensten. We adviseren en ondersteunen de leidinggevenden bij alle HR-processen rond instroom, ontwikkeling en doorstroom van medewerkers binnen Siza. Ons team werkt nauw samen met de andere HR-teams, zodat we collega's van optimale HR-dienstverlening kunnen voorzien.

Waardering voor je werk

Dat hebben we zeker! We bieden jou:

 • Een uitdagende stage per september 2024 waarbij je kunt bijdragen aan fijn werk voor onze medewerkers en een goede kwaliteit van leven van bewoners.
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Begeleiding door twee ervaren HR-professionals die je ondersteunen en begeleiden tijdens je stageperiode.
 • Een stagevergoeding: De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 400,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding (waaronder mede de reiskosten woon-werkverkeer en telefoonkosten worden verstaan).

Enthousiast?

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? En wil jij deel uitmaken van een inspirerend team dat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie?

Solliciteer direct en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor de rol van HR-Stagiair. We kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Diana (recruiter)

Heb je nog vragen?

Je kunt me bereiken via 📞06 226 904 95. Weet je genoeg? Solliciteer direct!

Direct solliciteren WhatsApp
Deel: