Adviseur Capaciteit

  • € 3.281 - € 4.806 bruto / maand bij fulltime
  • Bepaalde tijd voor 1 jaar, uitzicht op vast
  • 32 - 36 uur per week
  • Doelgroep: n.v.t.
  • Arnhem
Robbert

Robbert (Recruiter bij Siza)

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Adviseur Capaciteit

In een uitdagende arbeidsmarkt zet Siza in op verdere professionalisering van capaciteitsmanagement. Drie professionals vormen samen het gedreven team adviseurs Capaciteit (2) en gebruikersondersteuning SDB (1) binnen de afdeling Bedrijfsvoering. De organisatie is volop in beweging en de adviseurs Capaciteit dragen daar vanuit expertise actief aan bij.

De adviseurs Capaciteit hebben als doel om het management in het primair proces te ondersteunen bij het optimaliseren van de beschikbare capaciteit en resources. Dit streven we na vanuit het perspectief van vitale en duurzaam inzetbare medewerkers, evenals vanuit het oogpunt van productiviteit en effectiviteit. De adviseurs werken multidisciplinair samen in een ‘accountteam’ gericht op één of twee zorgeenheden en adviseren vanuit hun expertise op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan verbetering van methoden om de zorgvraag te voorspellen en de juiste beslissingen te nemen over capaciteitsinzet.

Wat je zoal doet?
In de functie van adviseur Capaciteit speel je een belangrijke rol binnen het capaciteitsmanagement en verschillende projecten. Soms ben je de drijvende kracht, dikwijls fungeer je als inhoudelijke expert en je altijd in nauw contact met professionals in het primaire proces. Naast projectmatige taken vervul je ook een reguliere adviesrol. Hierbij kan het gaan om het oplossen van individuele capaciteitsvraagstukken of het structureel begeleiden van een locatie of zorgeenheid bij het plannen en bijsturen van capaciteiten en resources. Binnen jouw functie: 

  • Signaleer je verbeterkansen en neem je het initiatief om deze kansen om te zetten in resultaten.
  • Heb je een actieve rol in het ‘accountteam’, waarbij je initiatief neemt en actief bijdraagt aan de realisatie van je ideeën.
  • Analyseer je de data, signaleer je trends en voer je analyses uit. De analyses betreffen de gehele planningscyclus rondom de zorgvraag van cliënten en de benodigde in te zetten capaciteit en competenties.
  • Leidt of begeleidt je projecten binnen Siza.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in het eigen vakgebied. Daarnaast heb je ervaring met zelfstandige advisering op het gebied van zorg en capaciteitsinzet, bij voorkeur binnen de (gehandicapten)zorgsector. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden nodig, zodat je complexe materie helder over kunt brengen op gesprekspartners met verschillende kennisniveaus. Daarnaast heb je het vermogen om complexe vraagstukken te vertalen naar de juiste data-uitvragen en deze data te analyseren en interpreteren. Tenslotte heb je ervaring met projectmatig werken en de ambitie om een leidende rol te vervullen binnen projecten.

Waardering voor je werk

Dat hebben we zeker! De arbeidsvoorwaarden voor de functie Adviseur Capaciteit zijn conform CAO gehandicaptenzorg schaal 55. Naast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en fiscaal voordeel bij bijvoorbeeld een weekendje weg, vinden we het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Zo bieden we vanaf de start cursussen en trainingen aan, afhankelijk van je functie en jouw wens om te groeien.

Enthousiast?

Leuk! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Bij Siza is iedereen welkom. We omarmen onze diversiteit en zien graag verschillen in onze kleurrijke organisatie.

In de afbeelding zie je hoe de sollicitatieprocedure eruitziet. Niet helemaal zeker of deze vacature goed bij je past? Solliciteer dan toch: we gaan graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te verkennen. Als je liever eerst even wil sparren, kun je ons altijd bellen of appen

Robbert (recruiter)

Heb je nog vragen?

Je kunt me bereiken via 📞06 205 302 96. Weet je genoeg? Solliciteer direct!

Direct solliciteren WhatsApp
Deel: