Projectleider

  • € 3.217 - € 4.712 bruto / maand bij fulltime
  • Bepaalde tijd, uitzicht op vast
  • 32 - 36 uur per week
  • Doelgroep: n.v.t.
  • Arnhem
Je collega
Je collega (projectleider bij Siza)
“Mensen verder helpen in een steeds veranderende omgeving”

Ervaren projectleider

Siza heeft tot doel om de organisatie duurzaam kwalitatief en kwantitatief toekomstbestendig te maken. In deze fase is er gerichte expertise nodig is om de gewenste verandering te bewerkstelligen. Hiervoor zoeken wij een projectleider met ervaring, die in staat is om grote projecten met een innovatief karakter of met invloed op het lange termijn beleid tot een goed einde te brengen. Denk aan een project gericht op het anders inzetten en plannen van zorgpersoneel om personeelskrapte op te lossen. Of de implementatie van een nieuwe zorgtechnologie over meerdere locaties heen. Of het implementeren van elektronische toedienregistratie voor medicatie, waardoor het makkelijker wordt om onze cliënten op de gewenste tijd medicatie toe te dienen. Hiermee draag je bij aan passende zorg voor onze cliënten.

Als projectleider ben je onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van een projectvoorstel in overleg met de opdrachtgever(s). Je stuurt op een effectieve en efficiënte projectrealisatie. Dit doe je door deadlines te bewaken en te sturen op budget. Voor jouw projecten ben jij degene die de voortgang aanjaagt, knopen doorhakt en je krijgt er energie van om complexe trajecten tot een goede afronding te brengen. Jij brengt mensen met uiteenlopende, tegengestelde belangen en weerstanden bij elkaar en komt tot consensus. Je informeert alle betrokkenen op tijd en rapporteert over de voortgang. Na afloop van een project zorg je voor een evaluatie en eindrapportage. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten, dus je moet soms snel kunnen schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden.

Ben jij een ervaren projectleider en wil je een bijdrage leveren aan een organisatie waar je ertoe doet? Reageer dan op deze vacature en maak verschil!

Wat neem je mee?

✓ Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt enkele jaren ervaring als projectmanager of projectleider;

✓ Je hebt ervaring met en een grondige kennis van projectmanagementtechnieken en bent in staat deze uit te dragen binnen de organisatie, bijvoorbeeld naar projectleden, opdrachtgevers en stakeholders. Dit betekent dat je hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden, structuur en overzicht kunt aanbrengen binnen jouw project, je bent in staat om betrokkenen duidelijk te maken wat van hem of haar verwacht wordt in het project en je creëert een goede verstandhouding met opdrachtgevers;

✓ Je hebt affiniteit met de zorg en specifiek met de doelgroep lichamelijk of verstandelijk beperkte mensen. En je kunt ontwikkelingen die je signaleert vertalen naar nieuwe initiatieven;

✓ Je bent zelfstandig en toch samenwerkingsgericht, je bent resultaatgericht en creatief in de realisatie van projectdoelstellingen en je bent verbindend met een open en transparante houding;

✓ Je beschikt over doorzettingsvermogen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positief kritische instelling, waarbij je gevoel blijft houden voor de verhoudingen binnen de organisatie.

 

Doelgroep
Wat doen wij en voor wie ga jij werken?

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Noord-Brabant.

Werken bij Siza
Wat kunnen we voor je betekenen?

Zoals jij voor onze cliënten zorgt, zorgt Siza voor jou. Je begint met een contract voor 1 jaar met de intentie om jouw contract na 1 jaar om te zetten in een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg, schaal 55 en bevat de volgende voordelen voor jou:

✓ Dertiende maand: eindejaarsuitkering van 8,33%

✓ 144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

✓ Vakantietoeslag 8%

✓ Reiskostenvergoeding

✓ Thuiswerkvergoeding

✓ Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer, of weekendje weg.

We bieden je voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in je carrière! Zo voorziet Siza jou in de nodige trainingen en seminars, maar ook loopbaan coaching en vitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouw ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar mensen die in dienst willen komen bij Siza en niet hun diensten aanbieden op ZZP-basis.

Het team
We doen het samen

Net buiten Arnhem, midden in de natuur, richting Schaarsbergen, ligt het centraal bureau van Siza. De collega’s op het centraal bureau zetten hun expertise in waar de collega’s in de zorg die nodig hebben. Met elkaar zorgen we voor de beste zorg voor de cliënt. Je komt te werken op de afdeling Bedrijfsvoering in het team Projectmanagement en Zorginnovatie (PM&ZI). Dit team is verantwoordelijk voor het realiseren van projecten, waarbij de focus ligt op projecten die strategisch of innovatief van aard zijn. Je directe collega’s zijn ambitieus en werken intensief samen met verschillende disciplines binnen en buiten de organisatie. Het team wordt aangestuurd door de programmamanager PM&ZI. Siza werkt vanuit de kernwaarden ‘wij zijn van betekenis’, ‘wij scheppen kansen’, ‘wij nemen verantwoordelijkheid’ en ‘wij hebben plezier.’ Wie dit toepast in zijn dagelijkse werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is. Gedreven door passie, met de nodige humor en door het benutten van talenten maken medewerkers van Siza samen een wereld van verschil.

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Renate Jacobs, programmamanager PM&ZI, op telefoonnummer 06 -16 03 99 86.

Deel:
Robbert
(Recruiter)

Meer weten?

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren Ik heb een vraag