Transitiemanager

  • € 4.185 - € 6.320 bruto / maand bij fulltime
  • Vast
  • 32 - 36 uur per week
  • Doelgroep: n.v.t.
  • Arnhem
Robbert

Robbert (recruiter bij Siza)

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Transitiemanager | LVB/ASS en ambulante teams

Siza heeft een meerjaren plan opgesteld, met als doel om Siza duurzaam kwalitatief en kwantitatief toekomstbestendig te maken. Dit plan behelst het totale spectrum gerelateerd aan onze zorgverlening. De komende drie jaar wordt deze transitie uitgevoerd. Om dit proces mede aan te sturen zoekt Siza een Transitiemanager voor de zorgeenheid LVB/ASS en ambulante teams in het sociaal domein.

Mensen met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) of een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) ervaren zelf niet altijd dat ze een beperking hebben. Soms wonen ze zelfstandig. De manier waarop ze waarnemen en denken, zorgt bijvoorbeeld voor impulsief of rigide gedrag. Daarom hebben mensen met een LVB of ASS behoefte aan verduidelijking van hun wereld. Begeleiders en behandelaren bieden hen begrip, duidelijkheid en overzicht.

Individuen, gezinnen en jongeren in het Sociaal Domein hebben vragen op verschillende vlakken en in allerlei situaties. Thuis, op school of elders in de maatschappij. Vaak gaat het om situaties die langdurig spelen en waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Bijvoorbeeld wijkteams, huisartsen of jeugdzorg. De variatie in situaties is groot en vraagt flexibiliteit. Werken in het Sociaal Domein draait om samenwerken.

Als Transitiemanager werk je vanuit de visie van verbindend leiderschap en beschik je over voldoende kennis en ervaring in verandermanagement. Je begint altijd bij jezelf, je eigen rol, en zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met anderen. Je begrijpt de verschillende belangen die spelen en weet hoe je door middel van goede gesprekken samen verder kunt komen. In jouw werk ligt de focus op zowel de interactie als de inhoud. Samen creëren we meerwaarde en dragen we bij aan een gezonde en stabiele werkomgeving waar zowel kwaliteit van zorg alsmede een gezonde bedrijfsvoering voorop staat. Als transitiemanager stuur je functioneel op een specifiek resultaat in de regio, op een locatie of binnen een specifiek onderwerp, afhankelijk van de veranderopgave binnen Siza.

Jij..
..bent een vernieuwende, ondernemende, toegankelijke en verbindende verandermanager. Je houdt van een gezonde orde en structuur. Door jouw toegankelijke communicatiestijl creëer je vertrouwen en leg je daadwerkelijk duurzame verbindingen met collega's en stakeholders. Je neemt een zakelijke en daadkrachtige instelling mee, gericht op het duurzaam gezond houden van de organisatie. Je behaalt resultaten en hebt oog voor teams, waarbij je natuurlijk schakelt tussen het zichtbaar en nabij zijn wanneer dat nodig is, en het op gepaste afstand aanmoedigen. Je werkt met duidelijke doelen voor ogen en legt verantwoording af voor de behaalde resultaten.

Wat neem je mee?

✓ Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bijvoorbeeld in verandermanagement en/of bedrijfskunde.

✓ Bedrijfskundige managementervaring op het gebied van financiën, kosten en procesinnovatie.

✓ Een vasthoudende instelling, waarbij je de koers bepaalt zonder de verbinding met je omgeving te verliezen.

✓ Het vermogen om problemen op te lossen en analytisch te schakelen.

✓ Een proactieve instelling, waarbij je graag nieuwe wegen bewandelt en collega's weet te boeien en binden aan Siza.

✓ Uitstekende coachende en verbindende leiderschapskwaliteiten, waarbij je mensen weet te motiveren in een veranderende omgeving.

✓ Bij voorkeur ervaring in de zorg, maar affiniteit en begrip van de sector zijn essentieel.

✓ De bereidheid om je verder te verdiepen in de gehandicaptenzorg.

✓ Een sterke drive om verbeteringen te realiseren in de organisatie, processen en kwaliteit van zorg.

✓ De vaardigheden om de dialoog aan te gaan in een context met uiteenlopende belangen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

✓ Een uitdagende baan voor 32 – 36 uur per week.

✓ Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 65. Inschaling wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

✓ Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand, en naast de wettelijke vakantie-uren 57 bovenwettelijke verlofuren (balansverlof).

✓ Vakantietoeslag van 8%.

✓ Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je bijvoorbeeld fiscaal voordelig een fiets, laptop of telefoon kunt aankopen.

✓ Een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en deelname aan diverse collectieve zorgverzekeringen.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren door je cv en motivatie te uploaden via de "solliciteer direct" knop.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten wij de vacature, dus reageer snel!

Een referentiecheck en het overleggen van een VOG maakt standaard deel uit van de selectieprocedure voor benoembare kandidaten.

Robbert (recruiter)

Meer weten?

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren Ik heb een vraag
Deel: