Teamleider bij Siza

Wat leuk dat je meer wilt weten over het werken als Teamleider in de gehandicaptenzorg bij Siza! Op deze pagina lees en zie je meer over wat deze functie inhoudt.

Verbinden en organiseren

Als teamleider geef je leiding aan de teamleden en bouw je samen aan de toekomst om zo voor de cliënten goede zorg te organiseren. Je geeft uitvoering aan het personeelsbeleid en bent verantwoordelijk voor een goede zorgexploitatie & bedrijfsvoering. Je hebt met diverse spanningsvelden te maken, jij weet hoe je hier mee om moet gaan. Dat maakt het werk veelzijdig. Door jouw enthousiasme en inspiratie, neem je collega’s, cliënten en verwanten mee in de visie en het doel dat jij voor de locatie voor ogen hebt. 

Kortom je organiseert, coördineert en bewaakt de randvoorwaarden voor een leef-, woon- en werkomgeving die recht doet aan de persoonlijke vraag en mogelijkheden van de cliënten en teamleden, zodat zij als mens van betekenis kunnen zijn!

Je geeft leiding vanuit de visie van verbindend leiderschap. Dit betekent dat je altijd begint bij jezelf, je eigen rol en hoe je vanuit hier in verbinding blijft met anderen. Je kent de verschillende belangen die aan de orde zijn en weet hoe je door middel van het goede gesprek samen verder komt. In het leidinggeven heb je hierbij de focus op de interactie en de inhoud in plaats van alleen de inhoud. Het met elkaar creëren van meerwaarde. We verwachten dat je scholing op het gebied van ‘verbindend leiderschap’ hebt gevolgd of bereid bent deze te behalen bij Siza.

De vier kernwaarden

Binnen Siza staan de pijlers vakmanschap, focus en samenhang centraal. De medewerkers van Siza hebben met elkaar vier kernwaarden geformuleerd die de basis vormen voor ons werk: ‘Wij zijn van betekenis’, ‘Wij scheppen kansen’, ‘Wij nemen verantwoordelijkheid’, ‘Wij hebben plezier’. Wie dit toepast in zijn dagelijkse werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om dat wat nodig is voor elkaar te krijgen. Gedreven door passie en door het benutten van talenten maken medewerkers van Siza samen een wereld van verschil. 

Teamleider 's Koonings Jaght
Kaja Jansie-Bos

'Buiten kaders denken en op zoek gaan naar kansen en mogelijkheden voor mijn collega's.'

'Een tijdje geleden had ik een medewerker op een woongroep die de wens had om iets anders te gaan doen. Om te voorkomen dat ze buiten de organisatie terecht zou komen heb ik haar uit het rooster gehaald en haar de mogelijkheid gegeven om rond te kijken op plekken die ze binnen de organisatie, had uitgezocht op eigen interesse. Nu werkt ze naar alle tevredenheid op een AC.

Siza biedt zoveel kansen en mogelijkheden voor iedereen die hiervoor open staat! Vanuit mijn eigen ervaring kan ik mensen ondersteunen en stimuleren bij veranderingen of ontwikkel vragen. Ik werk al meer dan 20 jaar bij Siza. De afgelopen jaren heb ik in verschillende functies met verschillende doelgroepen gewerkt. Ik heb binnen Siza alle mogelijkheden gekregen om me te scholen, te ontwikkelen en van werkplek te wisselen op het moment dat ik daaraantoe was.

Ik maak me er sterk voor dat mensen deze mogelijkheden ook zien als ze zich ervoor open stellen en desgewenst ondersteun ik ze waar ik kan, om te komen waar ze willen zijn.'

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als teamleider bij Siza krijg jij de kans om mee te denken en mee te beslissen over de toekomst van het wonen en werken voor mensen met een beperking. We helpen je ontwikkelen d.m.v. deelname aan relevante congressen, symposia en trainingen. Daarnaast volgt iedere teamleider bij Siza de training Verbindend Leiderschap.

Kortom, een uitdagend avontuur waarbij je begint met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is ingeschaald volgens de CAO en conform de zwaarte van de functie, FWG 55. De arbeidsvoorwaarden zijn conform gehandicaptenzorg en bevatten de volgende voordelen voor jou:

✓ Dertiende maand: eindejaarsuitkering van 8,33%

✓ 144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder:

✓ Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer of weekendje weg

Wij zijn op zoek naar mensen die in dienst willen treden bij Siza.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding gericht op de zorg, met een aanvullende managementopleiding, (HBO-management in de zorg). Je hebt ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in de gehandicaptenzorg. Kennis van en ervaring met mensen met een beperking is een pre.

Je bent een verbindende, coachende leidinggevende. Je weet situationeel leiderschap in te zetten, dichtbij wanneer nodig, verder af wanneer mogelijk. Je bent een bouwer en netwerker, je ziet mogelijkheden en werkt samen met je teams en collega teamleiders. Je denkt graag mee over innovatieve zorg. Je staat stevig in je schoenen en kan samen met een team de ingeslagen koers vasthouden en afwijken wanneer nodig. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en durft besluiten te nemen.

Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Robbert Bitter
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.