Werken en leren

Wat leuk dat je een baan zoekt in de zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking! Wil jij tegelijkertijd werken en leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Werken en leren
Bij Siza

Wil jij je ontwikkelen in het begeleiden en verzorgen van mensen die heel verschillende hulpvragen hebben? Ben jij creatief, nieuwsgierig, enthousiast en betrokken? Bij Siza is er ruimte voor leerlingen, stagiaires van MBO en HBO opleidingen. Er zijn ook mogelijkheden een praktijkleerroute (BOL) te volgen. 

Leerling MBO (BBL) of HBO

Voor een BBL traject vind je hier de powerpoint presentatie met alle info. Mocht je toch nog vragen hebben, check dan eerst de FAQ of daar het antwoord tussen staat.

Voor de BBL trajecten die in september starten is het niet meer mogelijk te solliciteren. De vacature voor de trajecten die in februari 2024 starten komt in september online.

Praktijkleerroute (BOL)

Heb jij je aangemeld voor de (BOL) opleiding Begeleider of Persoonlijk Begeleider (MZ) bij ROC Rijn IJssel? Ben je nieuwsgierig en heb je een gezonde dosis lef? Leer je het liefste in de praktijk? Dan is de praktijkleerroute van Siza voor jou een schot in de roos!

De naam zegt het al: je leert én doet tegelijkertijd praktijkervaring op door stages bij Siza. Zodra je start met de opleiding, start je meteen met je stage. Hierdoor kun je alles wat je leert direct toepassen in de praktijk. Natuurlijk word je goed begeleid door jouw loopbaancoach van school en de werkbegeleider van de praktijk.

Bekijk de video van student MZ Lillian hieronder:


Ben je nieuwsgiering geworden en wil je meer weten over leren in de praktijk vanaf dag één? Neem dan contact op met één van onze opleidingsfunctionarissen: Jacqueline Stokman: jacqueline.stokman@siza.nl

Stagiair of leerling

Als student krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn mogelijkheden voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding zoals een activiteitencentrum.

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf. Daarmee ben je verzekerd van een goede leerplek met professionele begeleiding, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ook als je een opleiding volgt buiten de zorgsector zijn er soms mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij onze ondersteunende afdelingen. 

Leerling BBL | diverse locaties
  • 28 uur per week
  • Doelgroep: NAH/EVB+/LB
  • Arnhem
Vacature bekijken
Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.