Leren en werken

Wat leuk dat je een baan zoekt in de zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking! Wil jij leren en werken tegelijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Werken en leren
Bij Siza

Wil jij je ontwikkelen in het begeleiden en verzorgen van mensen die heel verschillende hulpvragen hebben? Ben jij creatief, nieuwsgierig, enthousiast en betrokken? bij Siza is er ruimte voor leerlingen, stagiaires van MBO en HBO opleidingen. Er zijn ook mogelijkheden een praktijkleerroute te volgen.

Bij Siza spannen wij ons in om jou een aantrekkelijke omgeving te bieden waar je met plezier leert of leert en werkt.

Wil je meer weten? klik hier

We hebben per februari 2021 een aantal vacatures voor leerlingen bij diverse locaties van Siza. Daarom organiseren in oktober meerdere informatiebijeenkomsten in Arnhem voor iedereen die interesse heeft in het volgen van de opleiding MBO Persoonlijk Begeleider, niveau 4 of MBO Verpleegkunde.

5 oktober van 16.00 tot 18.00 uur: VOL
8 oktober van 16.00 tot 18.00 uur: VOL
14 oktober van 16.00 tot 18.00 uur: VOL
19 oktober van 16.00 tot 18.00 uur: VOL 

Informatiebijeenkomst
Meld je aan!

In deze informatiebijeenkomst krijg je informatie over de opleidingsmogelijkheden bij Siza en gaan we op een actieve manier aan de slag zodat jij ons leert kennen en wij jou leren kennen. Je ontmoet hier gedreven, gemotiveerde en enthousiaste mensen die al bij Siza werken. Je kunt zelf in gesprek met opleidingsfunctionarissen, teamleiders en leerlingen, zodat je kunt onderzoeken of het werken en leren bij Siza bij je past.

Voel jij je aangesproken en prikkelt het na deze informatie nog meer om je verder te laten informeren en ons te ontmoeten? Meld je dan aan voor één van de informatiebijeenkomsten via onderstaand mailadres en dan krijg je van ons een officiële uitnodiging met daarin datum, tijd en plaats waar we je graag willen ontvangen.

Aanmeldingen: sizacollege@siza.nl

Diana Visch
(recruiter bij Siza)
geeft je graag antwoord

Heb je vragen?

Lees in onze privacyverklaring hoe Siza met je persoonsgegevens omgaat.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.